València Cuina Oberta presenta 30 menús de cinema

Amb motiu de la celebació de l’Any Berlanga i la Gal.la del Premis Goya 2022 a València mes de trenta restaurants del cap i casal ofereixen menús de cinema

SempreValencia/ @semvalencia

Més de 30 restaurants de València i la província se sumen a la celebració de l’Any Berlanga i la Gala dels Goya amb els Menús de Cinema. Un festí gastronòmic que travessarà la pantalla per a servir-te menús especials des del 31 de gener fins al 12 de febrer. Gaudeix de saborosos entrants, plat principal i postres per 25 euros al migdia i 40 en el sopar.  

La llista completa de restaurants participants i els menús que aquests ofereixen estarà disponible en valenciacuinaoberta.com, on pots efectuar també la teua reserva. No t’ho perdes, igual que hi ha pel·lícules per a tots els públics, en aquest esdeveniment també trobaràs restaurants per a tots els gustos, com a La Sastrería, La Marítima de Veles e Vents, Lienzo, Alma del Temple, Vuelve Carolina, Hard Rock Café, Casa Manolo, Lotelito, Habitual, Kaymus o Canalla Bistro.  

La Marítima de Veles e Vents també ofereix el seu menú de cinema/ Fotos: @siskoestelles

A més, si gaudeixes d’un d’aquests menús de cinema, pots participar en el sorteig en xarxes socials amb l’etiqueta #ValenciaMenúsdeCine i guanyar dues entrades per a la pel·lícula que tries en Kinépolis.  

Assabenta’t de tots els detalls en valenciacuinaoberta.com i reserva. Perquè a València es menja de cinema!  

FOTOS: @siskoesthttps://www.instagram.com/siskoestelles/elles