Les lligues profesionals Bankia taquen la fase regular

@semvalencia

Les lligues professionals Bankia tancaran esta setmana la fase regular amb la disputa de la desena jornada. En la competició d’escala i corda hi ha tres equips que ja tenen assegurada la seua presència en les semifinals, els representatius de la ciutat de València, Almussafes i Benidorm, capitanejats per Puchol II, De la Vega i Pere Roc II respectivament. La plaça vacant se la jugaran este dimecres en el trinquet de Guadassuar els trios de Murla i Pedreguer-Masymas. L’equip que guanye accedirà a la següent ronda.

En la Lliga Bankia de raspall – Trofeu Diputació de València cap equip ha aconseguit encara la passada matemàtica a les semifinals, però sí que hi ha una formació descartada per a la següent ronda, la de Barxeta de Pablo, Canari i Raúl.

En la Lliga Bankia d’escala i corda s’ha hagut de modificar el calendari d’esta darrera jornada pel fet que el trinquet de la Pobla de Vallbona, que era un dels recintes destinats a acollir una de les partides, no ha pogut acabar a temps les obres de remodelació. Això obliga a fer modificacions que deixarien la programació d’esta setmana de la següent manera:

Dimecres 13 de març a Guadassuar a les 18:30 h:
Ajuntament de Murla de Genovés II, Javi i Héctor contra Ajuntament de Pedreguer – Masymas de Francés, Pere i Tomàs II

Dissabte 16 de març en Pelayo a les 18:00 h:
Ajuntament de Benidorm de Pere Roc II, Santi i Monrabal II contra Ajuntament de Vila-real de Soro III, Jesús i Carlos

Diumenge 17 de març en Pelayo a les 11.30:
Ajuntament de València de Puchol II, Raúl i Bueno contra Ajuntament d’Almussafes de De la Vega, Félix i Nacho
D’altra banda, la realització d’estos canvis implica també modificacions en algunes jornades de les Lligues 2 perquè els pilotaris que juguen en dues competicions puguen compatibilitzar les partides. I per a facilitar als jugadors de les dues competicions alguns dies de descans entre les semifinals de la Lliga Bankia i les últimes jornades de la Lliga 2, en la competició de raspall també s’han modificat algunes partides en el calendari:

LLIGA 2 ESCALA I CORDA (9a jornada)

Dimarts 12 de març a Massamagrell a les 17:00h:
Ajuntament de Vila-real de Marc i Carlos contra Ajuntament de Benidorm de Pablo Sella, Monrabal II i Conillet

Divendres 15 de març a Vila-real a les 18:30h:
Ajuntament d’Almussafes de José Salvador i Nacho contra Ajuntament de València de Bueno i Álvaro

Dissabte 16 de març a Pedreguer a les 18:15h:
Ajuntament de Murla de Giner i Héctor contra Ajuntament de Pedreguer-Masymas de Fageca i Tomàs II

LLIGA 2 ESCALA I CORDA (10a jornada)
Dijous 21 de març en Pelayo a les 17:30h:
Ajuntament de Pedreguer-Masymas de Fageca i Tomàs II contra Ajuntament d’Almussafes de José Salvador i Nacho

Dimarts 26 de març a Massamagrell a les 17:30h:Ajuntament de Benidorm de Pablo Sella, Monrabal II i Conillet contra Ajuntament de Murla de Giner i Héctor

Dimecres 27 de març a Guadassuar a les 18:30h:
Ajuntament de València de Ferrer, Bueno i Álvaro contra Ajuntament de Vila-real de Marc i Carlos

LLIGA 2 RASPALL (10a jornada)-    Dilluns 25 de març a Xeraco a les 18:30h:
Ajuntament de Barxeta de Punxa i Lorja contra Ajuntament de Dénia de Mario i Miravalles

Dimarts 26 de març a Oliva a les 18:30h:
Ajuntament d’Oliva de Salelles II i Gabi  contra Ajuntament de Xeraco de Vicent i Raúl

Dimarts 26 de març a la Llosa de Ranes a les 18:30h:
Ajuntament del Genovés de Badenes i Ricardet contra Ajuntament de Villanueva de Castellón de Vercher i Néstor.

Les semifinals, a partida única, i finals de la Lliga 2 ja estan adjudicades. En la modalitat d’escala i corda els duels començaran el dimarts 2 d’abril en el trinquet de Massamagrell, allí s’enfrontaran el primer contra el quart de la classificació. El dijous 11 d’abril la partida serà entre el segon i tercer de la taula en el trinquet de Vilamarxant. Els guanyadors de les dues partides gaudiran de la gran final el divendres 19 d’abril en el trinquet de Vila-real.
En la disciplina de raspall, les semifinals, també a partida única, arrancaran el dijous 4 d’abril en el trinquet de Bellreguard on el segon de la classificació s’enfrontarà al tercer. El dimarts 9 d’abril, a Oliva, el duel serà entre el primer i quart de la taula. Qui s’alce amb la victòria disputarà la gran final el diumenge 17 de març a Castelló de Rugat.

CANVI EN UNA SEMIFINAL DE RASPALL DE LA LLIGA BANKIA

En un altre ordre de coses, l’organització, amb el consens dels trinqueters, ha decidit canviar de dia i lloc una de les partides de semifinals de la Lliga Bankia de raspall – Trofeu Diputació de València. La partida que en un principi estava programada a Guadassuar el divendres 29 de març a les 23.00 hores, finalment es jugarà en el trinquet de Bellreguard el dissabte dia 30 a les 18.30 hores.