De l’exposició del ninot a l’indult del foc

@semvalencia

Ja estem en Falles i es tanca l’exposició del ninot. Els dies 14 i 15 de març l’exposició tancarà a les 15 hores. El 15 de març només estaran exposats els ninots grans.  El Museu de les Ciències alberga aquesta exposició composta per més de 700 ninots seleccionats per les diferents comissions falleres, que buscaran guanyar-se els vots dels visitants per a salvar-se de les flames. Els dos ninots (infantil i major) més votats passaran a formar part del Museu Faller.

La mostra està composta pels ‘ninots’, representacions artístiques on la crítica i l’humor es conjuguen en aquest ampli repertori d’imatges de l’actualitat convertides en ninots i escenes de cartó pedra.

Ver fotos de l’exposició 2019 a facebook de @semvalencia


L’exposició del ninot 2019 – Ver fotos