Les semifinals del campionat individual d’escala i corda es juguen a Villa-real i La Pobla de Vallbona

SempreValencia/ @semvalencia

El camí cap al títol del XXXVIII Campionat Individual d’escala i corda – Trofeu President de la Generalitat Valenciana ja coneix els trinquets on es decidirà tot. Les semifinals tindran lloc a Vila-real i La Pobla de Vallbona, després del sorteig realitzat per la Fundació per a decidir les seus. Una vegada coneguts els resultats, la partida pel tercer i quart lloc es resoldrà a Vilamarxant, mentre que el campió eixirà del trinquet de Pelayo.

La primera semifinal serà el dia 23 de juny al trinquet Salvador Sagols de Vila-real. En este cas, el primer del grup A s’enfrontarà amb el segon del grup B. Per a la segona semifinal caldrà esperar fins al dia 25 de juny al trinquet de La Pobla de Vallbona. Ací es batrà el primer del grup B contra el segon del grup A.

Aquells pilotaris que perden les semifinals competiran pel tercer i quart lloc el dia 30 de juny al trinquet de Vilamarxant. La gran festa del Campionat Individual arribarà a la seua fi el dia 1 de juliol. El trinquet de Pelayo serà l’escenari on es descobrisca al nou campió.

ENTRADES A LA VENDA

Des d’este dimarts, les entrades de les finals estan disponibles a la web de la Fundació per la Pilota Valenciana. Tant en la modalitat de raspall, com en la d’escala i corda. Els preus seran els mateixos per ambdues modalitats. Els seients en l’escala tenen un preu de 30 euros, mentre que en la resta del trinquet, és a dir galeries del dau, rest i galeria llarga, es poden comprar per 25 euros.

Cal recordar que el XXXVII Campionat Individual de raspall – Trofeu President de la Generalitat Valenciana es troba a punt de viure les semifinals. Este divendres, Iván contra Marrahí al Genovés, i este diumenge, Tonet IV davant Murcianet a Castelló de Rugat. La final serà el dia 24 de juny al trinquet de Xeraco i les entrades es poden comprar a través del següent enllaç: