El Circuit estrena la temporada de les NASCAR Whelen Euro Series

Nascar Whelen Euro Series

El Valencia NASCAR Fest, que se celebra els dies 6 i 7 de maig, és un dels esdeveniments fixos del calendari

SempreValencia/ @semvalencia

El Circuit Ricardo Tormo celebra aquest cap de setmana la primera carrera de les NASCAR Whelen Euro Series, la versió europea de les populars carreres americanes, que inicien així la temporada composta per sis cites a Espanya, el Regne Unit, Itàlia, República Txeca, Bèlgica i Alemanya.

Un total de 29 cotxes disputaran cadascuna de les quatre carreres de NASCAR del cap de setmana. 55 pilots completen les llistes d’inscrits als comandaments dels Ford Mustang, EuroNASCAR FJ, Chevrolet Camaro i Toyota Camry que hi participen.

Els pilots són de 18 nacionalitats diferents i alguns ja saben què és guanyar en el Circuit Ricardo Tormo, com el belga Anthony Kumpen (Chevrolet). Entre els favorits es troben també els italians Gianmarco Ercoli (Chevrolet), Frederic Gabillon (Ford) i Vittorio Ghirelli (Chevrolet), que van estar entre els millors de la general l’any passat.

A més de la màxima categoria, denominada EuroNASCAR PRO, se celebraran altres dues carreres de la categoria EuroNASCAR 2 i les proves del Club Challenge.

En la llista d’inscrits també destaca la presència de cinc dones pilot i del francés Paul Jouffreau en la categoria EuroNASCAR 2, que porta la bandera de la Comunitat Valenciana en el casc perquè viu entre València i la seua localitat natal de Blaye, al costat de Bordeus.

Les carreres es disputaran el dissabte a les 14.10 i a les 17.30 hores, i el diumenge, a les 10.45 i a les 14.45 hores. Les entrades estan a la venda en el web del Circuit