Conclou la primera fase de la Lliga CaixaBank d’escala i corda

L’ equipo de Benidorm de Genovés II, Nacho, i Álvaro Gimeno ha superat al de Montserrat de Marc, Jesús, i Guillermo

SempreValencia/ @semvalencia

La primera fase de la Lliga CaixaBank d’escala i corda ha conclòs este dilluns al trinquet de la Pobla de Vallbona on l’equip de Benidorm de Genovés II, Nacho i Álvaro Gimeno ha superat al de Montserrat de Marc, Jesús i Guillermo pel resultat de 60-30.

Este desenllaç té una conseqüència important: l’equip de Montserrat certifica la seua classificació per a la segona fase i per tant és la formació d’Almussafes amb De la Vega, Pere i Bueno la que queda eliminada de la competició.

Els dos equips han començat amb moltes ganes per a fer un joc per bàndol. Per a Marc, Jesús i Guillermo, sumar este parcial suposava la classificació i els de Montserrat tal vegada inconscientment, s’han relaxat un poc a continuació, situació que han aprofitat Genovés II, Nacho i Álvaro Gimeno per a distanciar-se en el marcador 20-40, sobretot per les accions tècniques de l’escaleter.

A l’equip de Montserrat li estava costant molt tancar els quinzes, però ha millorat en la faceta anotadora, sobretot pels míssils de Marc, de manera que el desavantatge s’ha reduït a dos jocs (30-40). Però, enfront, el trio de Benidorm ha continuat molt segur i còmode i inclús ha millorat les seues prestacions en atac, perquè als colps de mestre de Genovés II s’han afegit les canonades de Nacho, que en este tram ha tingut molta més presència en atac, com també Álvaro Gimeno.

I amb un equip a ple rendiment i l’altre patint per a trobar forats, Genovés II, Nacho i Álvaro Gimeno s’han disparat cap a la victòria pel definitiu 60-30.

Amb este resultat, Genovés II, Nacho i Álvaro Gimeno recuperen la segona posició i començaran la segona fase amb els 8 punts aconseguits en esta primera. El lideratge finalment ha estat per a la formació de la Pobla de Vallbona de Puchol II, Santi i Carlos (11 punts). A continuació empat a 7 punts entre els equips de Dénia (Pere Roc II, Félix i Conillet) i Vila-real (Soro III, Javi i Hilari), mentre que Pedreguer-masymas (Giner, Tomàs II i Héctor) ha acabat amb 6 punts i Montserrat (Marc, Jesús i Guillermo) amb 5 punts.

La segona fase començarà el divendres al trinquet de Vilamarxant on l’equip de la Pobla de Vallbona s’enfrontarà al de Montserrat.

RASPALL

En la Lliga CaixaBank de raspall – Trofeu Diputació de València la fase es va tancar el passat diumenge a Oliva i l’equip que ha estat eliminat és el representatiu de Castelló amb Salelles II, Seve i Bossio.

Els classificats, per ordre de posició en la taula, són: El Genovés (Montaner, Tonet IV i Ibiza, amb 10 punts); Xeraco (Vicent, Raúl i Murcianet, amb 9 punts); Barxeta (Moltó, Canari i José, amb 9 punts); Oliva (Ian, Brisca i Marc, amb 9 punts); Xàbia (Vercher, Sanchis i Ricardet, amb 6 punts); Ontinyent (Iván, Lorja i Néstor, amb 6 punts).

En la modalitat de raspall, la segona fase començarà el dimecres al trinquet de Guadassuar amb l’enfrontament entre els equips de Barxeta i Xàbia.

Calendari Escola i Corda