Pedreguer es vist de solidaritat amb la pilota

Supermecats masymas organitzà, amb la col.laboració de Funpival, una partida solidaria per recaptar fons per a Càritas Parroquial Santa Cre

SempreValencia/ @semvalencia

El trinquet de Pedreguer va vestir-se de gal·la este dissabte per a celebrar la jornada solidària organitzada per Supermercats masymas amb la col·laboració de la Fundació per la Pilota Valenciana i el consistori local. En una partida on Francés i Tomàs II van véncer per 60-45 a Giner, Héctor i Monrabal II, el resultat va no tenia importància, ja que el més significatiu va ser la recaptació destinada per a Càritas Parroquial Santa Creu de la localitat pedreguera, entregada per José Juan Fornés, director general de Supermercats masymas.

L’afició de la Marina Alta i les comarques del voltant no van fallar a la cita i van omplir el trinquet de Pedreguer per a l’ocasió, creant un ambient únic per a un esdeveniment especial. Per a obrir fam, el públic va poder gaudir d’una partida prèvia amb les millors promeses que prompte estaran lluitant amb els majors escaleters. Carlos i Efrén es van adjudicar una victòria ajustada (60-50) davant Mario i Morret que va fer les delícies dels espectadors presents.

Moment de l’entrega del chec solidari/ Fotos: Funpival

A continuació, Pedreguer va viure un cartell de fira amb el resultat abans esmentat, encara que el més destacat és que el trinquet es va omplir de solidaritat gràcies a la iniciativa conjunta de Supermercats masymas, la Fundació i l’Ajuntament per a tractar d’aportar una ajuda a les persones que ho estan passant malament.