PRESENTEN EL ‘XV TROFEU MESTRES DE LA PILOTA’

pilota Valencia

@semvalencia

El XV Trofeu Mestres de la Pilota – Ajuntament de València, esdeveniment que reunirà durant tres intenses jornades als millors pilotaris de l’any en la modalitat d’escala i corda.

L’acte, programat el dimarts 23 de novembre a les 12.00 hores, tindrà lloc en la sala de conferències del Complex Esportiu i Cultural de la Petxina, a València.

La presentació estarà conduïda per la regidora d’Esports de l’Ajuntament de València i presidenta de la Fundació Esportiva Municipal, Pilar Bernabé, que estarà acompanyada pel president de la Fundació per la Pilota Valenciana, Joan Alepuz.

A l’acte també assistiran els jugadors seleccionats per a la configuració dels quatre equips participants i estaran a la disposició dels mitjans de comunicació.

El Trofeu Mestres de la Pilota – Ajuntament de València es durà a terme en la seua seu habitual del trinquet Pelayo de València amb la disputa de les semifinals i la corresponent final. El calendari i la configuració dels equips es donaran a conéixer en la presentació.

MOTIU: Presentació del XV Trofeu Mestres de la Pilota – Ajuntament de València.

LLOC: Complex Esportiu i Cultural de la Petxina (Passeig de la Petxina, 42, 46008 València).

DIA I HORA: Dimarts 23 de novembre de 2021 a les 12.00 hores.