El circuit Sonora continua a Bocairent amb el ‘jazz’ de Manolo Valls i la proposta familiar de Marcel el Marcià

proposta familiar de Marcel el Marcià

@semvalencia

El Teatre Avenida de Bocairent acull durant tot el mes de novembre un seguit de propostes musicals valencianes de tots els estils

Sonora, el circuit de la música valenciana, organitzat per Cultura de la Generalitat mitjançant l’Institut Valencià de Cultura, fa una parada durant tot el mes de novembre a Bocairent, capital cultural valenciana 2021, amb sis concerts.

Divendres 19 de novembre a les 19.30 hores tindrà lloc a la sala d’exposicions Joan de Joanes el concert de Manolo Valls, guanyador del premi al millor disc de ‘jazz’ en els Premis Carles Santos de la Música Valenciana 2021, en què presentarà ‘El ball de les muses’, el seu treball guardonat acompanyat de grans músics de l’escena jazzística valenciana.

Diumenge 21 a les 18.00 hores, el Teatre Avenida acollirà una de les propostes familiars que arribaran a Bocairent de mà del circuit Sonora. Marcel el Marcià estrenarà el seu nou treball d’estudi, ‘Secrets dins d’una caixa dins d’un calaix’, dirigit a un públic ampli i familiar. Després de rebre la nominació com a millor disc de música familiar dins dels Premis Carles Santos de la passada edició, la formació valenciana formada per Carles Llinares i Albert Bertomeu, ens presenta deu cançons amb textos positius, inclusius i, com sempre, amb una mirada divertida i original del món.

Circuit Sonora

El circuit Sonora porta per tot el territori valencià els grups i solistes que van resultar finalistes o guanyadors de l’anterior edició dels Premis Carles Santos de la Música Valenciana i ara torna a la carretera d’octubre a març: amb el lema ‘La música et fa viatjar’, presenta 30 concerts de 33 artistes valencians que en aquesta edició viatjaran a cinc localitats: Peníscola, Castelló, Bocairent, Alcoi i Alacant.

Els artistes que formen part d’aquesta tercera edició de Sonora són Smoking Souls, Dani Miquel, Badlands, Pau Alabajos, Sierra Leona, Eva Gómez, Verdcel, Christian Penalba, Jamaican Jazz Lovers, Manolo Valls, Marcel el Marcià, Johnny B. Zero, Marala, Laura Esparza i Carlos Esteban, Polock, Néstor Mir, Cactus, Jazzwoman, Duna, Urbàlia Rurana, Mo’roots, Pool Jazz, Jonatan Penalba, Ana Zomeño, Spanish Brass, Trobadorets, Tarquim, Eva Romero & Manuel Hammerlinck, Pepe Zaragoza, Chema Peñalver, Pete Lala, Andreu Valor i Blackfang.

En aquesta edició, la imatge gràfica ha anat a càrrec de l’estudi Sud+Sud i l’espot del circuit és de Tresdeu. Tota la programació de Sonora es pot consultar en el web ‘circuitsonora.com’, on també es poden comprar les entrades, que tenen un preu simbòlic de 3 euros en tots els concerts del circuit.