Semifinals de la LLiga Bankia de Raspall al trinquet de Xàbia

SEMIFINALS DE LA LLIGA BANKIA DE RASPALL

@semvalencia

Les semifinals de la Lliga Bankia de raspall – Trofeu Diputació de València han quedat ubicades en data i trinquet amb el sorteig realitzat este dijous, en el qual han estat presents, per via telemàtica, un representant de cada equip classificat.

La semifinal que enfrontarà a l’equip del Genovés de Vicent, Tonet IV i José contra el de Xàbia amb Ian, Canari i Ricardet començarà el dissabte dia 10 al trinquet de Xàbia i serà retransmesa en directe per À Punt a les 18.30 hores. La segona partida es disputarà el divendres dia 16 al trinquet del Genovés i serà retransmesa per la plataforma Proximia a les 18.00 hores.

Pel que fa a la semifinal que enfrontarà a l’equip de Xeraco de Vercher, Canari i Ricardet contra el de Castelló de Marrahí, Lorja i Murcianet, la primera partida es jugarà el diumenge 11 d’abril al trinquet de Bellreguard amb retransmissió en directe per Proximia a les 18.00 hores. La segona partida tindrà lloc el diumenge 18 al trinquet de la Llosa de Ranes i també serà retransmesa en directe, en este cas per la plataforma LaLigaSportsTV a les 11.30 hores.

Per a accedir a la gran final caldrà obtenir dues victòries. En el cas d’empat a un triomf, independentment del resultat, en la segona partida es disputaria una pròrroga al millor de tres jocs.

Els emparellaments de les semifinals van quedar definits el passat dimarts al trinquet de Castelló amb el desenllaç de la partida que va obrir la desena i definitiva jornada de la fase regular en la qual l’equip local de Marrahí, Lorja i Murcianet va superar al de Barxeta de Moltó, Roberto i Raúl per 30-20.

FI DE LA FASE REGULAR

La fase regular es tancarà este divendres al trinquet del Genovés. La desena i última jornada conclourà amb la celebració de dues partides que seran retransmeses en directe per www.proximia.tv, a partir de les 16.30 hores.

La formació representativa del Genovés, amb Vicent, Tonet IV i Jose, s’enfrontarà a la de Xeraco, amb Vercher, Canari i Ricardet, en un duel on els de la Costera buscaran tancar la ronda classificatòria com l’únic equip invicte en la competició. En l’altre costat, els xeraquers tenen davant el repte de ser el primer trio a derrotar als genovesins. El conjunt de Vicent encapçala el tauler amb 18 punts, mentre que els de la Safor són segons amb 14 unitats.

A continuació, els equips representatius de Xàbia, amb Ian, Seve i Néstor, i d’Oliva, amb Pablo, Brisca i Marc, es batran en la que serà la partida final de la fase regular. El conjunt alacantí marxa en la quarta plaça, que tanca els llocs d’accés a les semifinals, amb 10 punts. Per la seua banda, els olivers tenen dues unitats per ocupar el sisé lloc i buscaran una victòria per acomiadar-se de la Lliga amb una alegria.

Cal recordar que totes estes partides se celebraran a porta tancada i garantint al màxim les mesures de seguretat sanitàries. Així mateix, el calendari està subjecte a les revisions pertinents a causa de les circumstàncies sanitàries, meteorològiques o logístiques.