MASSAMAGRELL I TORRENT, A PUNT PER A REBRE A LES FIGURES DE L’ALT

@semvalencia

En la pilota professional i més concretament en la modalitat d’escala i corda estan a punt d’arribar dues de les cites més rellevants de l’estiu, el Trofeu Tio Pena i el Trofeu Ciutat de Torrent.

Al trinquet de Massamagrell començarà este dimarts, dia 9 de juliol, el torneig que homenatja al precursor de la nissaga dels Soro, que a més va construir el trinquet i el va regentar durant dècades fins que va cedir el testimoni als seus fills Batiste, Manolo i Enrique.

La d’enguany és una edició especial, una xifra redona, perquè el Trofeu Tio Pena – Festes Fundacionals de Massamagrell compleix tres dècades de vida. És per això que el cartell havia d’anar en consonància i s’han configurat quatre parelles de la màxima qualitat, per l’entitat dels pilotaris escollits i per la seua solvència entre les quatre parets del trinquet de Massamagrell.

En la primera semifinal d’este dimarts (18.30 hores), Soro III i Raúl s’enfrontaran a Puchol II i Salva. I en la segona, que tindrà lloc el dimarts 16, Pere Roc II i Félix jugaran contra De la Vega i Javi. El títol es resoldrà el dimarts següent dia 23 de juliol.

Trofeu Ciutat de Torrent

Pel que fa al Trofeu Ciutat de Torrent, en este cas es tracta d’un torneig ‘jove’, que enguany complirà quatre anys de vida, però que en tan poc de temps ha aconseguit consolidar-se com un gran esdeveniment.

El seu èxit en les tres edicions anteriors ha estat degut en bona part al fet de congregar als millors professionals del moment, però també per l’acollida del poble torrentí i més concretament dels nombrosos membres del club de pilota local.

Al trinquet de Torrent s’ha produït una simbiosi entre el pilotari i l’espectador. Els jugadors han trobat una plaça on la pilota es viu amb passió i això redunda en un major espectacle, en unes ganes més grans per satisfer al respectable.

El IV Trofeu Ciutat de Torrent també es jugarà amb el format de dues semifinals i la final. La primera eliminatòria tindrà lloc el dijous 18 de juliol i enfrontarà a Puchol II, Raúl i Carlos contra De la Vega, Jesús i Nacho. 

La següent es completarà el dissabte 20 de juliol i en este cas seran de la partida Soro III, Pere i Tomàs II, que tindran en la contra a Francés, Félix i Monrabal II. I la final tindrà lloc el dissabte 27 de juliol. Totes les partides estan programades a les 19.00 hores.