Comença la segona volta en les LLigues Profesionals Bankia

@semvalencia

La segona volta de les lligues professionals Bankia començarà este divendres, dia 15 de febrer, amb les partides programades en els trinquets de Piles i Vila-real. Esta ronda està composta per cinc jornades que determinaran quines quatre formacions accediran als semifinals de cada competició.

En la Lliga Bankia de raspall – Trofeu Diputació de València, en el recinte de la Safor arranca la sisena jornada de la fase regular, primera de la segona volta, amb la partida que enfrontarà a l’equip de Barxeta de Moltó, Josep i Lorja contra el representatiu de Dénia amb Ian, Sanchis i Miravalles (18.30 hores).

El precedent de l’anada es va saldar amb victòria del campió individual i els seus companys, que són líders en solitari amb 8 punts. Ara bé, Ian, Sanchis i Miravalles tenen la possibilitat d’arrabassar-li la primera posició als de Barxeta.

En la Lliga Bankia de la modalitat d’escala i corda, la confrontació del trinquet de Vila-real començarà a les 23.00 hores. Esta serà la segona partida, de moment, que es disputarà a la nit, seguint així amb la iniciativa de programar en horaris diferents que fomenten una major afluència de públic. Divendres passat a Guadassuar la convocatòria va resultar un èxit, per l’afluència i per la joventut dels presents en el trinquet.

El cartell, a més, convida a pensar en una gran entrada. L’equip que lidera la classificació, el representatiu de València de Puchol II, Salva i Bueno, es mesurarà a la formació local de Soro III, Jesús i Carlos. En l’anada, la victòria va ser per a la formació encapçalada pel campió individual, Puchol II.

Els de casa arriben en una situació complicada, sent penúltims i empatats a punts amb els cuers. Jugar a Vila-real pot ser una magnífica oportunitat de remuntar el vol tenint en compte que el recinte de la Plana és un dels favorits de Soro III pel suport que sempre ha tingut de l’afició local i per l’excel·lent nivell que sol oferir entre les seues quatre parets.