La XVII Volta a Peu Solidària «És Possible» tancarà l’edició 2017 del Circuit Divina Pastora de Carreres Populars de València

SempreValencia/ @semvalencia

El XIII Circuit Divina Pastora de Carreres Populars de València arribarà a la seua fi diumenge que ve 26 de novembre amb la celebració de la 17a Volta a Peu Solidària “És Possible”. La carrera està organitzada per la Fundació Esportiva Municipal de València en col·laboració amb el Club Esportiu “És possible” i destaca pel seu compromís solidari, destinant en esta ocasió els fons recaptats, un euro solidari aportat pels participants que ho desitgen, a l’associació AVATCOR, que treballa per a ajudar a millorar l’estat físic i emocional de les persones trasplantades de cor.

La carrera discorre pel barri de Nou Campanar sobre un traçat de 6.400 metres, la segona major distància del circuit, recorrent els carrers de Mestre Rodrigo, General Avilés, Pío Baroja, Camp de Túria, Corts Valencianes i Nicasio Benlloch. Tant l’eixida com la meta estaran situades en el carrer de la Safor número 163, a l’altura de la Dama d’Elx.

Inscripcions

Com ha sigut durant tot el circuit, les inscripcions per a corredors, limitades a 2.000 participants, es mantindran obertes fins al dijous 23 de novembre a les 20 h a un cost de 2,55€.

Així mateix també es podrà participar en les modalitats de marxa a peu i marxa nòrdica, les inscripcions de les quals, limitades a 1.000 participants, podran fer-se a través de la pàgina web www.deportevalencia.com/carreras o bé personant-se en el punt d’eixida el mateix dia de la carrera entre les 7:30 i les 8:55 h. Estes modalitats no són competitives. El cost de la inscripció en este cas és d’1 euro solidari.

Horari d’eixides

Els corredors amb dorsal preferent (A, B, C i D) seran els primers a eixir a les 09:00 h. A continuació serà el torn de la resta de corredors a les 09:04 h i, finalment, a les 09:05 h eixiran els participants pertanyents a la modalitat de marxa a peu i marxa nòrdica. L’eixida tindrà lloc en el carrer de la Safor, a l’altura de la Dama d’Elx.

Carreres infantils

Esta prova comptarà amb carreres infantils en què poden participar xiquets i xiquetes menors de 14 anys.

El nombre d’inscripcions per a esta categoria està limitat a 300 i, com en el cas dels corredors i els marxadors, els interessats a participar també han d’inscriure’s a través de la web oficial, abans de 23 de novembre o fins a esgotar les 300 inscripcions previstes per a la carrera. La inscripció en este cas tindrà un cost d’1 euro, igualment destinat a l’Associació AVATCOR.

Arreplegada de dorsals

L’arreplegada de dorsals recomanada per l’organització és el divendres 24 de novembre en el Complex Esportiu-Cultural Petxina (passeig de la Petxina, 42) entre les 17 i les 21 h.

Aquells que no puguen efectuar-la podran retirar-los el mateix dia de la prova en la zona d’eixida, entre les 7:30 i les 8:55 hores. Per a poder retirar el dorsal és necessari presentar el DNI de l’interessat. En cas de voler arreplegar el d’una altra persona, també caldrà una autorització firmada per l’inscrit i fotocòpia del seu DNI.