El Centre del Carme enceta el rodatge de la segona temporada de ‘CCCC Stories’

El rodatge té lloc a les sales i claustres del Centre del Carme, fins al pròxim 30 d’agost i compta amb la participació d’actors i ‘influencers’ com Daniel Fes, Anaïs Domènech, Víctor Palmero o Maria Juan Donat

SempreValencia/ @semvalencia

El CCCC enceta el rodatge de la segona temporada de ‘CCCC Stories’, la primera sèrie de ficció produïda per un centre d’art, creada i dirigida per Sergi Merchan i Jose Luis Lázaro. La primera temporada, estrenada a la fi de 2022, acumula més de 6.000.000 de visualitzacions. 

Després de la bona acollida de la primera temporada i l’al·luvió de crítiques positives per part del públic, el Centre del Carme prepara aquesta nova tanda de deu episodis que giren al voltant de set microhistòries inèdites i la continuació d’altres tres trames ja conegudes pels espectadors durant la primera temporada. 

El nexe comú de cadascun dels capítols continuarà sent el mateix, el seu emplaçament: el Centre del Carme. I, sota la premissa de mostrar relats tan humans com quotidians, els directors i guionistes han volgut recrear escenes que oscil·len entre la diversió i l’emotivitat. 

Talent de la Comunitat Valenciana

“Encetem el rodatge de la segona temporada de CCCC Stories, amb l’entusiasme que ens trasllada l’audiència i la il·lusió de continuar fent créixer el nostre innovador projecte. El Centre del Carme s’ha convertit en un espai de vida quotidiana, en el qual connectem la cultura de hui amb tota mena de persones i en el qual apostem per l’experimentació a través de nous formats culturals. Alhora visibilitzem el talent de creadores i creadors nascuts o residents en la Comunitat Valenciana, agrupant un jove elenc de professionals de l’audiovisual amb el qual impulsem aquesta microsèrie de ficció que cobra vida entre les exposicions i claustres del CCCC”, ha assenyalat el director del Consorci de Museus i el Centre del Carme, José Luis Pérez Pont. 

“La curta duració dels episodis, protagonitzats per un elenc inclusiu i talentós, continuen sent els valors d’aquesta nova sèrie amb la qual tractarem d’arribar una vegada més al públic de qualsevol generació”, han assegurat els directors de la sèrie, Sergi Merchan i José Luis Lázaro.

La fornada de capítols inèdits que ja han començat a rodar-se en el Centre del Carme Cultura Contemporània, serà protagonitzada per actors i ‘influencers’ de la talla de Daniel Fes, Anaïs Domènech, Maria Juan Donat, Aasari Bibang, Joana Vilapuig, Mara Jiménez àlies ‘Croquetamente’, Víctor Palmero, Laura Corbacho, Toni Misó o l’exconcursant de Drag Race, Estrella Xtravaganza, entre molts altres intèrprets.

A ells se li suma un equip tècnic de joves talents emergents en l’audiovisual valencià, que repeteix en la seua majoria respecte a la primera temporada. 

A més, tornaran algunes cares conegudes com les d’Iker Montero i Araceli de la Concepció entre altres, amb una gran popularitat durant la primera edició. D’aquesta manera, el CCCC segueix el camí pioner que va suposar la primera temporada, apostant per nous formats de comunicació cultural en xarxes i el talent jove i emergent de creadors de l’audiovisual de la Comunitat Valenciana amb projecció internacional. 

Així mateix, les persones que acudisquen amb antelació al cinema d’estiu disponible actualment cada nit de dimarts a diumenge en el claustre gòtic del Centre del Carme podran gaudir, abans de la projecció de la pel·lícula, de dos episodis de la primera temporada de ‘CCCC Stories’, a l’espera d’eixa segona temporada que ja s’ha començat a gravar i que té previst estrenar-se entre finals de 2023 i principis de 2024. 

Visualització de la primera temporada de CCCC Stories.