El Genovés i Castelló de Rugat aculliràn les semifinals del individual de raspall

La final es celebrará el 24 de juny al trinquet de Xeraco

Semprevalencia/ @semvalencia

La lligueta de quarts de final del XXXVII Campionat Individual de raspall encara l’última jornada per a decidir qui seran els semifinalistes. Unes eliminatòries que encara no tenien data i trinquet, però que després del sorteig realitzat este dimecres ja està clar. Castelló De Rugat i El Genovés són les places escollides per a acollir les partides que decidiran els pilotaris que lluitaran pel títol, els dies 16 i 17 de juny.

Els guanyadors d’estes partides competiran pel títol en la final que tindrà lloc el dissabte 24 de juny al trinquet de Xeraco. Abans de descobrir al campió, també hi haurà una final de consolació el dia d’abans, on els derrotats a les ‘semis’ es batran pel tercer i quart lloc, el divendres 23 de juny al recinte del Genovés.

El trinquet del Genovés obrirà les semifinals el divendres 16 de juny amb el primer classificat del grup B contra el segon del grup A. Així mateix, Castelló de Rugat serà el jutge que determina com es completa el cartell de la final que es disputarà a Xeraco, amb el primer del grup A o el segon del grup B.

De totes les possibilitats establertes, només hi ha un pilotari que té assegurada la seua plaça. Es tracta de Tonet IV com a primer classificat del grup A. El del Genovés jugarà a Castelló de Rugat, ja que matemàticament no es mourà del més alt del tauler. Tonet IV guarda dues unitats, mentre que l’altra plaça en joc serà per a Marrahí o Moltó. Ambdós s’enfronten este diumenge a Xàbia en una final anticipada i el que guanye serà el segon del grup A. Una situació excepcional a causa de la lesió de Vercher, l’altre aspirant del grup A. Tal com marca la reglamentació, Vercher ha abandonat el campionat i les seues partides en la lligueta no compten en la classificació. Així, Moltó i Marrahí s’ho juguen tot en l’última jornada.

En el cas del grup B, tot està per decidir. Tant Iván, com Murcianet, Salelles II i Vicent tenen opcions d’aconseguir el bitllet per a les semifinals. Iván comanda el grup amb dues unitats, mentre que Salelles II i Murcianet tenen un punt, per cap de Vicent. Això no obstant, l’última jornada s’enfronten Iván amb Murcianet i Salelles II amb Vicent. Depenent dels resultats i els coeficients de tantejos, cadascú tindria oportunitat de continuar en la lluita pel títol.