El Circuit selecciona els huit pilots d’automobilisme del seu centre de tecnificació

Dos pilots s’incorporen al programa de tecnificació i sis més repeteixen de temporades anteriors

SempreValencia/ @semvalencia

El Circuit Ricardo Tormo ha triat els huit pilots que formaran part del programa del Centre Especialitzat de Tecnificació Esportiva del Motor, el CETDM, en el sisé curs en funcionament per a pilots d’automobilisme. 

Un total d’onze pilots van participar la setmana passada en les diverses proves de selecció per a formar part del programa i la comissió esportiva, formada per la Federació d’Automobilisme de la Comunitat Valenciana i el Circuit, va determinar que, finalment, Nerea Martí, Dani Maciá, Daniel Briz, Álvaro García, Eric Gené i Adrián Benito repetiran l’experiència i Nacho Tuñón i Álvaro Gutiérrez seran les noves incorporacions per als dos pròxims anys.

La valenciana Nerea Martí serà, una vegada més, l’única fèmina del grup. La pilot d’Albalat del Sorells participa aquesta temporada en l’F1 Academy, en la qual va aconseguir el mes de maig passat el seu primer podi al Circuit Ricardo Tormo. 

El pilot de Santa Pola Dani Maciá, que participa en el Campionat d’Europa de KZ2, és l’altre pilot que compta amb una beca exclusivament esportiva, que no inclou formació acadèmica. El pilot de Fórmula 4 Eric Gené, junt amb Álvaro García, Daniel Briz i el jove Adrián Benito continuaran en el pla.

Les novetats seran l’esportista d’Oviedo Nacho Tuñón i el madrileny Álvaro Gutiérrez. Dos joves que ja han format part de la selecció espanyola en els FIA Motorsport Games de l’hivern passat a Marsella, que tindran l’oportunitat d’ampliar la seua formació al CETDM.