El Circuit Ricardo Tormo celebra el Nascar Fest aquest cap de setmana amb activitats per a tota la família

Les carreres de la Nascar Europea i les de la nova F1 Academy es complementen amb una àmplia oferta d’oci al ‘paddock’

SempreValencia/ @semvalencia

El Circuit Ricardo Tormo celebra aquest cap de setmana el València Nascar Fest, un esdeveniment en què l’activitat esportiva de les Nascar Whelen Euroseries, l’F1 Academy, es complementa amb multitud d’activitats al paddock.

A més de seguir les evolucions dels pilots de Nascar, dels Eurolegend i del Campionat de Velocitat de la Comunitat Valenciana i les xiques de l’F1 Academy, l’afició tindrà al seu abast una àmplia oferta d’oci.

Més de deu food trucks s’han instal·lat al ‘paddock’ junt amb l’escenari gegant en què la música en viu es compaginarà amb les cerimònies de podi de cada carrera. Els més menuts tindran l’oportunitat de gaudir del cap de setmana al parc de seguretat viària de la mà de l’Associació Valenciana d’Autoescoles o en els castells unflables.

Els cotxes americans tindran una àmplia exposició amb models de hui i d’ahir, i firmes com Jeep o Ford han triat el Circuit per a oferir exposicions per al públic. El Club TMax concentrarà un bon nombre de motocicletes al ‘paddock’ al costat de la zona comercial amb botigues de records per a tots els gustos.

Així mateix, l’afició tindrà l’oportunitat de veure de prop els cotxes de Nascar en la graella d’eixida de la categoria Euronascar Pro. Dissabte, des de les 13.35, i diumenge, des de les 14.10, tot el públic podrà passejar per la graella d’eixida de Nascar i acostar-se als cotxes, minuts abans de l’eixida de cada carrera.