Configurats els equips que participen en La Lliga 2

La competició començarà el divendres 3 de març als trinquets del Genovés i Vila-real

SempreValencia/ @semvalencia

Per a la Fundació per la Pilota Valenciana és una prioritat que els joves que s’esforcen i treballen per a arribar a l’elit del nostre esport tinguen activitat i continuïtat. És per això que enguany tornarà a disputar-se la Lliga 2, en les modalitats de raspall i escala i corda, competició que s’organitza amb el suport de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport i que arrancarà el divendres 3 de març als trinquets del Genovés i de Vila-real.

En ambdues modalitats s’han confeccionat set equips participants. En la del joc per dalt corda seran trios, perquè s’ha optat per potenciar la figura del feridor, mentre que en la disciplina de la raspada es jugarà per parelles.

En la configuració dels equips preval la presència de joves en progressió encara que també seran de la partida alguns pilotaris consolidats i habituals dels grans esdeveniments per a garantir que totes les formacions siguen de nivell.

El sistema de competició serà de lliga regular de tots contra tots amb un total de vint-i-una partides. En acabar, els quatre primers equips en la classificació accediran a les semifinals, que es resoldran a anada i tornada. Una eliminatòria enfrontarà al primer classificat contra el quart i l’altra la jugaran el segon i el tercer de la taula. Els vencedors disputaran posteriorment la final, que serà a partida única. El campionat conclourà en dates semblants a les de la Lliga CaixaBank.

Equips escala i corda

En la modalitat d’escala i corda, la configuració dels equips participants és la següent:

Diego, Bueno i Muedra II

Mario, Héctor de Laguar i Javi Campos amb Pau com a feridor

Julio Palau, Carlos i Guillem Palau

Héctor de Sueca, Guillermo i Morret

Adrián II, Hilari i Efrén amb Andreu com a feridor

Carlos Donat, Conillet i Marc Barber

Pablo de Borriol, Monrabal II i Álvaro Mañas

Julio Palau en una acció en plana partida/ fotos: Funpival

Equips raspall

En la disciplina de raspall, la configuració dels equips participants és la següent:

Ximo i Rafa de Gavarda

Rafa d’Alzira i Momparler

David i Sergi

Favarero i Marc

Boronat i Bossio

Bonillo i José

Ramón i Ibiza