La Marina de València proposa un Nadal en família i prop de la mar

Els circs Wow i Bacanal estaran en la dàrsena valenciana fins a gener de 2023 a me d’esport i oci nàutic per a tots els públics

SempreValencia/ @semvalencia

La Marina de València reuneix aquest nadal gastronomia, cultura, esport i oci familiar per a gaudir prop de la mar d’aquestes dates tan especials. Espais i propostes per a tots els gustos i edats que, al costat del clima privilegiat de la ciutat, fan de La Marina de València el lloc ideal per a passar les festes. 

No hi ha Nadal sense circ 

El circ Wow arriba a la dàrsena històrica amb una proposta inspirada en el món de Coco, la pel·lícula de Disney que conta la història d’un xiquet mexicà que somia amb ser músic. alebrijes, mariachis i catrinas visiten la ciutat per a oferir un màgic espectacle en el Tinglado 2 fins al diumenge 15 de gener. Les entrades estan disponibles en el seu web a partir de 7 euros o en taquilla. 

Bacanal, el nou espectacle del Circ dels Horrors, presenta en el port històric una funció original i irreverent per a majors de 16 anys. L’espectacle, situat en la zona de Marina Sud estarà a València fins al 8 de gener i les entrades poden adquirir-se en el seu web o en taquilla a partir de 19 euros. 

Les festes més nàutiques 

El clima temperat i les excel·lents condicions de navegació del golf de València fan de les activitats nàutiques un pla perfecte per a gaudir en les jornades festives, i La Marina de València compta amb opcions per a tots els gustos com a eixides individuals en catamarà o veler i eixides especials per a celebracions en grups o empreses. A més, per als xicotets aficionats als watersports, les empreses d’esports nàutics ofereixen campus nadalencs en els quals xiquets i xiquetes poden descobrir i practicar paddle surf, windsurf o surfskate entre moltes altres activitats. 

Les bones temperatures d'aquest atípic Nadal conviden a fer esports nàutics estes festes/ Fotos: La Marina de València
Les bones temperatures d’aquest atípic Nadal conviden a fer esports nàutics estes festes/ Fotos: La Marina de València

L’Escola de la Federació de Rem de la Comunitat Valenciana celebra una jornada de portes obertes per als xicotets de 8 a 16 anys els dies 3 i 4 de gener d’11.00 a 12.30 hores. Xiquets i xiquetes podran acostar-se a remar de manera gratuïta per a conèixer l’activitat de primera mà. És necessari realitzar reserva a través del seu web o cridant a l’escola.

L’arribada dels Reis Mags

Un any més, Ses Majestats els Reis Mags, passaran, en el seu recorregut pel món, per la Marina de València. La vesprada del 5 de gener està previst que arriben d’Orient per mar, atracant a les 17 hores enfront de l’Edifici del Rellotge, per a després donar principi a la tradicional Cavalcada des del carrer Navarro Reverter. 

La missatgera Caterina passarà també el matí del 5 de gener en La Marina de València, acompanyada dels seus ajudants, per a arreplegar les últimes peticions als Reis Mags i deixar les cartes en la Bústia Real. 

Aquest complet programa d’activitats és el millor maridatge per a l’atractiva oferta dels restaurants de La Marina de València, que conviden a gaudir dels seus menús nadalencs i events especials al costat de la mar.