El Circuit celebra les 24 Hores Cyclo Circuit amb més de 400 ciclistes

Tres carreres distintes en un cap de setmana, en el qual els esports del motor deixen pas als ciclistes en la pista del Gran Premi

SempreValencia/ @semvalencia

El Circuit Ricardo Tormo celebra aquest cap de setmana, 30 i 31 de juliol, les 24 Hores Cyclo Circuit, que formen part del Campionat d’Espanya d’Ultrafons. Més de 400 ciclistes s’han inscrit en alguna de les tres proves que componen el programa oficial del cap de setmana.

A més de la ja habitual carrera de 24 hores sobre la pista del Gran Premi, que fa aquest cap de setmana la setena edició, se celebraran dues proves més: la Good Year Marató 12H i La Velo’z, una prova de 60 quilòmetres a l’esprint.

La prova central, la Castelli Ultramarató 24H, es disputarà com cada any en les categories que comprén: en solitari, per parelles i per equips (masculí, femení i mixt), “És una prova única i espectacular, 24 hores de competició, convivència, estratègia, esforç i diversió. Una carrera diferent i especial en què competeixen tots contra tots, per categories i contra u mateix, buscant aconseguir un repte difícil”, assenyala l’organitzador de l’esdeveniment, Heliodoro Herrero.

En solitari, hi ha inscrites figures notables de l’ultraciclisme, com el primer guanyador de les 24 Hores Cyclo Circuit, Sébastien Bertholet, que té l’actual rècord amb 906 quilòmetres; Julián Sanz; el búlgar Andon Stanimirov; el britànic Chris ‘Hoppo’ Hopkinson; el campió d’Espanya elit, Pedro Albadalejo; l’alemanya Ana Orenz, guanyadora de l’edició passada, i Roser Flavià, segona l’any passat.

Capitanegen la participació en equips els guanyadors de l’edició passada, CC Borda2Mase, i els vila-realencs Acquabella-Nexta, guanyadors de l’edició del 2019 i podi en diverses edicions, i l’equip encapçalat per Pedro Gregori, guanyador de les 12 Hores l’any passat i del Desafío Titánico en 2018.

Els acompanyants dels corredors i els aficionats tindran accés al pàdoc i a la tribuna de boxs de forma gratuïta per a seguir en viu l’evolució dels ciclistes.