La Marina de València torna a acollir la regata solidària per la igualtat de gènere

Corporate Yachting organitza la tercera edició d’aquesta prova destinada a fomentar la igualtat entre homes i dones

SempreValencia/ @semvalencia

Després de dos anys d’aturada per la pandèmia, La Marina de València acull de nou aquest divendres la tercera edició de la regata solidària per la igualtat de gènere, organitzada per Corporate Yachting. Una jornada esportiva i formativa, en la qual autònomes i empreses realitzaran diferents activitats destinades a fomentar i visibilitzar la igualtat d’oportunitats entre homes i dones.

Les empreses participants podran viure l’experiència de navegar i treballar en equip sense rols de gènere, ja que la regata es disputarà en equips de 8 persones, femenins o mixtos. A més, els participants rebran una formació específica de Team Coaching, impartida per professionals.

“Durant tota la jornada en la mar, es van canviant diferents paràmetres de les proves, amb la finalitat que en cada embarcació es donen diferents situacions que s’han de solucionar com a equip”, explica José Alfredo López, fundador i CEO de Corporate Yachting. Amb aquests canvis se cerca aconseguir que homes i dones treballen en equip “com si foren una sola ànima” i que “senten, pensen i, en conseqüència, actuen per igual”.

Es tracta de la tercera regata solidària organitzada per Corporate Yachting, després de les edicions de 2018 i 2019, que van arribar a reunir més de 500 participants en total. En aquesta ocasió, l’organització aspira a aconseguir encara més implicació per part de les empreses, per la qual cosa s’ha demanat que els participants naveguen sota un lema que reflectisca la realitat de la dona en l’àmbit professional.

Empreses com Toyota, Dormitienda, Carrefour, Crédito y Caución, Happydonia, Knorr-bremse, Cámara de Comercio, Grupo La Sucursal, Azul i diversos Empresaris de La Marina de València, ja han confirmat la seua participació en la prova, que és bonificable per FUNDAE, i compta amb beneficis corporatius, ja que es pot incloure dins dels plans d’igualtat de les empreses, impulsa el employer branding i dona suport a l’acció solidària.

A més, les empreses participants reben un certificat de participació emès pel Ministeri de Sanitat, Consum i Benestar Social, passant a formar part del charter de la diversitat.

Una causa solidària

La regata solidària per la igualtat de gènere té també una fi solidària, ja que Corporate Yatching s’ha compromès a donar tots els beneficis a l’Àrea de Dones en Risc d’Exclusió Social de Cruz Roja. L’organització s’ha marcat l’objectiu d’aconseguir que aqueixa donació aconseguisca els 5.000 euros, per al que compten ja amb el suport de la seua ambaixadora, Gracia Sánchez del Real, CEO de Infinity Group, i de patrocinadors com La Marina de València, l’Associació d’Empresaris Marina València, la revista Woman Leader, Helpers Speakers, RR.HH. Digital, IMF Business School o la Fundació Diversitat.

Uns organismes als quals encara es poden unir més empreses, que desitgen patrocinar l’esdeveniment o participar en ell. També poden unir-se dones emprenedores, ja que la regata està oberta a autònomes, que s’integraran en l’embarcació de Woman Leader.