La música torna al Teatre Arniche d’Alacant amb el concert de Queralt Lahoz

@semvalencia

El seu últim treball ‘Pureza’ és un viatge pels sons llatins i urbans

Torna la música al Teatre Arniches, el divendres 3 de desembre a les 20.30 hores, de la mà d’una de les artistes emergents amb més projecció del moment. Amb el seu estil únic és capaç de fusionar el rap, el flamenc, el R&B i la copla sense que cap perda ni un poc de la seua ànima. La delegada de l’IVC a Alacant, Alicia Garijo, ha dit: «Queralt Lahoz és un gran exemple d’una línia de programació que ens encanta. Dona, innovadora, de gran qualitat musical, i amb una personalitat irresistible per la qual cosa estem segurs que enamorarà el públic».

Queralt Lahoz, nascuda a Santa Coloma de Gramanet on va migrar gran part de la seua família procedent de Granada, presenta ‘Pureza’, un treball travessat pels sons llatins i urbans: el ‘soul’, el ‘hip-hop’, el ‘trap’ i el ‘dancehall’, que dialoguen amb gràcia i naturalitat sobre una aura de coples i boleros que emergeixen de manera espontània en una revelació incontenible dels seus orígens.

El seu treball emergeix de la seua tradició i es basa en la genealogia de les dones treballadores de la seua vida i en la seua infància suburbana, per a traçar un pont entre passat, present i futur, que imprimeix a la seua música un caràcter inconfusible. Amb aquesta combinació Queralt Lahoz desafia el convencional i és capaç de transmetre la força i la delicadesa pròpies d’una supervivent.

Venda d’entrades: consultar ací