PROVES MÈDIQUES PRÈVIES A LA TORNADA A LA COMPETICIÓ DE PILOTA VALENCIANA

@semvalencia

Tots els pilotaris que participen en les lligues professionals Bankia seran sotmesos des de la setmana vinent als controls mèdics necessaris abans de la tornada a la competició. Les proves es realitzaran a les instal·lacions a València de l’Institut Valencià de Recuperació Esportiva (IVRE+) i estaran supervisades pel doctor Miguel Ángel Buil Bellver.

Les proves constaran de tres parts:

1- Qüestionari epidemiològic.

2- Reconeixement mèdic amb paràmetres postcovid-19.

a.    Exploració ap locomotor
b.    Exploració abdomen
c.    Exploració cardiopulmonar
d.    Pulsioximetria
e.    Temperatura

3- Continuar arreplegant qüestionari epidemiològic de manera setmanal durant tres mesos.

Segons els resultats i en el cas de ser necessari també es realitzaria test serològic, analítica específica amb paràmetres postcovid i  PCR.

La previsió per a la tornada a la competició està fixada per al primer cap de setmanadel mes de juliol amb la represa de les lligues professionals Bankia. La data exacta i el calendari es concretarà segons l’evolució de la crisi sanitària i les indicacions de les autoritats.

La XXXVII Lliga Bankia de raspall – Trofeu Diputació de València es va interrompre quan solament faltava una jornada per a tancar la fase regular. De moment hi ha dos equips amb la plaça assegurada per a les semifinals, el d’Alzira de Pablo, Seve i Lorja i el del Genovés amb Punxa, Tonet IV i Néstor.

Per als dos llocs vacants en la fase final hi ha tres equips amb opcions de classificar-se, cas dels representatius de les localitats d’Oliva (Vercher, Sanchis i Javi López), Xeraco (Ian, Canari i Ricardet) i Villanueva de Castellón (Marrahí, Roberto i Gabi).

La XXIX Lliga Bankia d’escala i corda encara ha de completar cinc jornades per a tancar la fase regular i ja hi ha un equip amb la presència assegurada en les semifinals, el de Benidorm de Pere Roc II, Javi i Carlos. Les sis formacions restants mantenen opcions de classificar-se.