El Gran Premi de la Comunitat Valenciana torna a canviar la seua data al 29 de novembre

SempreValencia/ @Semvalencia

El Gran Premi Motul de la Comunitat Valenciana se celebrarà del 27 al 29 de novembre, dues setmanes després del previst després dels ajustos del calendari anunciats per segon dia consecutiu per l’organització del Campionat del Món de Motociclisme.

Segons ha informat Dorna Sports, organitzador del campionat, en un comunicat, “la Federació Internacional de Motociclisme (FIM), l’Associació Internacional d’Equips de Competició (IRTA) i Dorna Sports lamenten anunciar que el Gran Premi d’Argentina, programat per al 19 d’abril, es posposa a causa de la crisi del coronavirus fins al 22 de novembre”.

D’aquesta manera, la data provisional de celebració del Gran Premi Motul de la Comunitat Valenciana s’ajorna una setmana més per a tancar el calendari internacional de motociclisme els dies 27, 28 i 29 de novembre.

Les persones aficionades que, a causa d’aquesta modificació del calendari, desitgen tornar les seues entrades, podran fer-ho en el termini d’un mes, fins al dia 15 d’abril.