Comença la quarta jornada de la fase regular de Les lligues professionals Bankia

@semvalencia

Les lligues professionals Bankia iniciaran este divendres la quarta jornada de la fase regular. La competició d’escala i corda visitarà el trinquet de Vila-real mentre que el torneig a raspall es traslladarà fins a la localitat del Genovés.

Al recinte de la Plana jugarà l’equip de Dénia de Soro III, Félix i Héctor contra el de Pedreguer-Masymas amb Francés, Nacho i Pere, que són cuers i cinquens en la classificació amb cap i 3 punts respectivament.

El de Vila-real pot ser un trinquet idoni perquè el campió individual aconseguisca la primera victòria. No en va, Soro III és dels pilotaris que millor rendiment ofereixen a esta plaça i dels més valorats per l’afició local.

En les dues partides anteriors, l’equip de Dénia ha oferit el seu nivell solament a ràfegues. Ha faltat continuïtat en el joc.

Però Vila-real també és un trinquet molt propici per a Nacho. Així les coses, el factor canxa sembla que queda equilibrat.

La formació de Pedreguer-Masymas ha disputat tres partides, una més que els seus rivals. En dues d’elles va jugar a un gran nivell i en la tercera va faltar pegada en les línies capdavanteres. Atenció a Francés que està sent un dels pilotaris més encertats en este començament de la competició.

Al trinquet del Genovés i pel que fa a la Lliga Bankia de raspall – Trofeu Diputació de València, l’equip local de Punxa, Tonet IV i Néstor s’enfrontarà al representatiu d’Oliva amb Vercher, Sanchis i Javi López. El trio que juga en sa casa podria llevar-li la segona posició en la taula als seus rivals mentre que Punxa i els seus companys opten a situar-se primers en la classificació.

Els dos equips han conegut la victòria i la derrota, però el nivell sempre ha estat acord a l’exigència de la competició. De moment són equips forts i perillosos.

La quarta jornada d’ambdues competicions continuarà este dissabte als trinquets de Pelayo i Bellreguard i es tancarà el diumenge. Al matí es jugarà a raspall al trinquet de Dénia (12.00 hores) i a la vesprada al trinquet d’Alzira (18.30 hores).