Pilota al Pelayo per donar-li la benvinguda al curs universitari

SempreValencia/ @semvalencia

La d’este dijous dia 10 d’octubre serà una vesprada especial al trinquet Pelayo de València. Per iniciativa de la Universitat de la València i amb la col·laboració de la Fundació, la ‘catedral’ de la pilota acollirà una sessió que està enquadrada dins dels actes que la institució docent ha programat per a donar la benvinguda al nou curs.

El cartell, per tant, serà més propi d’una partida del dissabte, l’estel·lar del trinquet Pelayo, amb De la Vega i Santi fent equip per a enfrontar-se a Salva Palau i Jesús. I com esta és una jornada principalment destinada als joves que estan formant-se en la Universitat de València, els alumnes de l’entitat docent podran accedir gratis al trinquet mostrant el carnet d’estudiant.

Per a facilitar la presència dels alumnes de la Universitat de València, la sessió començarà un poc més tard del que és habitual. La prèvia de juvenils està programada a les 17.00 hores i el duel de professionals es jugarà a continuació, a les 18.30 hores.

No solament això, el pròxim dissabte dia 10 hi haurà una segona part d’esta festa de benvinguda al nou curs. En este cas seran de la partida Soro III i Félix, que tindran per rivals a Francés i Javi.

Novament, els estudiants de la Universitat de València podran veure gratis en acció a les primeres figures de la pilota. El dissabte, l’horari de les partides serà l’habitual del trinquet Pelayo, començant amb la prèvia a les 16.30 hores mentre que la partida de professionals es disputarà a les 18.00 hores