RASPALL DE LUXE A ONTINYENT DE LA MÀ DE LA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA

@semvalencia

L’Ajuntament d’Ontinyent ha programat entre les 19.00 hores del pròxim divendres 19 i les 19.00 hores del dissabte 20 de juliol una altra edició de la trobada esportiva que en anys anteriors ha congregat al voltant de 10.000 persones entre públic i esportistes.

La pilota tindrà una presència destacada en esta jornada amb la partida de primer nivell que es jugarà a les 23.00 hores del divendres 19 al trinquet municipal i que enfrontarà a Marrahí i Tonet IV contra Ian i Sanchis.

La presència de quatre de les millors figures del raspall professional ha estat possible gràcies a la Universitat de València perquè esta partida és conseqüència del conveni entre l’esmentada institució docent i la Fundació, acord que té com a objectiu principal difondre l’esport de la pilota entre col·lectiu universitari. Com sempre, l’entrada és gratuïta per als alumnes i personal de la Universitat de València.

Ja en setembre es farà la tradicional benvinguda al curs universitari al trinquet Pelayo i en octubre i novembre es portaran a terme altres jornades que encara estan per determinar.