Sergio, Seve i Ricardet guanyen La Lliga Bankia de Raspall 2019

@semvalencia

La Lliga Bankia de raspall ja te campions. Trofeu Diputació de València ha posat este diumenge a Bellreguard punt final al campionat del 2019 amb la contundent victòria de l’equip del Genovés de Sergio, Seve i Ricardet per 30-5 contra el de Barxeta amb Moltó, Josep i Lorja.

Durant la partida, els vencedors s’han mostrat superiors, amb millors pegades i encerts, arribant a col·locar el marcador a 25-0. A la formació liderada pel número u del raspall, Moltó, li ha costat entrar en joc. Durant l’inici de l’enfrontament no han estat al nivell que han demostrat durant tota la Lliga i ha sigut al final quan han tret la seua millor versió. Però ja era massa tard. Per tant, el Genovés, que ja va acabar líder de la fase regular de la competició, ha aconseguit guanyar el títol més prestigiós per equips.
El seu punter Ricardet, venia d’aconseguir-lo l’edició passada i hui s’ha proclamat vencedor per segona vegada consecutiva en la segona final que disputa. La seua trajectòria és imparable. Al mig, el jove Seve, amb dènou anys, ha disputat la seua primera final en la qual ha sigut clau per a emportar-se el guardó. El trio guanyador el completa Sergio, un rest de valor segur que hui ha sumat la segona Lliga en el seu palmarés.

En el lliurament de trofeus, este ha sigut guardonat per Raúl Virgili, director de Banca Privada de Bankia a la Comunitat Valenciana. La diputada d’Esports, Isabel Garcia ha coronat al mitger Seve; i el vicepresident de la Fundació, Josep Maria Catalunya, acompanyat per l’alcalde del Genovés, Pere Revert, han llorejat a Ricardet com a campió.

Pel que respecta als subcampions, Moltó ha rebut el premi de la mà del president de la Federació de Pilota, José Daniel Sanjuan; Josep per part del director general de l’Esport de la Generalitat Valenciana, Josep Miquel Moya; i a Lorja li ho ha entregat l’alcalde de Barxeta, Vicent Mahiques.