Finals a la Lliga Bankia d’escala i corda 2019

@semvalencia

Els aspirants al títol de la Lliga Bankia d’escala i corda 2019 ja esperen per a disputar la gran final del diumenge en el trinquet Pelayo en una jornada que la Fundació ha volgut que siga diferent del viscut fins ara en el dia de la clausura de la màxima competició per equips.

er primera vegada, el públic podrà gaudir d’una pre-partida amb un DJ que amenitzarà amb música el recinte hora i mitja abans de l’enfrontament; un speaker que calfarà l’ambient; jocs en directe per als afeccionats que vulguen participar; regals i moltes sorpreses més. Tot això començarà a partir de les 10 hores. Per això, des de l’organització s’anima a tots els assistents a arribar abans i gaudir de la pre-final.

A més, eixe mateix dia eixiran a la venda les últimes entrades per a veure qui es proclama campió, si l’equip de Benidorm amb Pere Roc II, Santi i Monrabal II o el d’Almussafes amb De la Vega, Félix i Nacho. El reduït percentatge que es guarden per a vendre en taquilla es podran adquirir a partir de les 9.30 hores.