El campionat Fundació es presenta amb molta il·lusió

@semvalencia

El Campionat Fundació s’ha presentat este dimecres a l’estació marítima de Dénia Baleària Port, on s’ha donat el tret d’eixida a esta competició de nova creació que assumeix la filosofia dels trofeus mixtos Savipecho, Masymas i Fundació José Luis López de congregar en una mateixa sessió a les principals figures professionals del raspall i l’escala i corda així com a les dues aficions. Per tant, tres trofeus s’uneixen per a crear un nou de molta més entitat. En cada modalitat hi haurà quatre equips que representaren les empreses citades, a més de Baleària, que és una altra de les signatures col·laboradores de la Fundació.

L’acte ha comptat amb la presència del president de Baleària, Adolfo Utor, que ha fet d’amfitrió. «Permanentment estem reinventant-nos per a fer més atractiva la pilota i per a Baleària és un orgull formar part d’estes iniciatives i d’altres que volem executar en un futur, com mostrar el nostre esport en altres terres», ha dit Utor.

També ha participat José Juan Fornes, director general de Masymas Supermercats, qui ha assenyalat que «els que estem en la Fundació li donem voltes al cap per veure de quina manera podem fer més emocionant este esport i pensem que generar esta rivalitat entre patrocinadors pot ser una bona idea. Del que estic segur és que les partides seran fenomenals perquè els equips confeccionats són de la màxima qualitat», ha assenyalat Fornés.

Pel que fa als contendents, a Javi de Massalfassar, que jugarà per l’equip de Baleària en escala i corda, li agrada la nova iniciativa. «Crec que sumem al calendari anual un altre campionat important, que a més donarà major visibilitat als patrocinadors durant més temps. També pense que és bona idea que cadascun representem a una gran signatura perquè així els aficionats poden despertar empaties per les empreses gràcies a nosaltres o viceversa», ha expressat. 

El seu company Ricardet del Genovés, que també porta el nom de Baleària però en en el torneig de raspall, opina que serà una «competició interessant. «Té molt bona pinta, perquè és un campionat diferent en el qual competeixen les empreses. És com la Lliga però en ser menys equips està molt més igualada, amb equips molt forts. Jo personalment l’espere amb molta il·lusió».

La jornada inaugural tindrà lloc este divendres al trinquet del Genovés on primer es jugarà a escala i corda. L’equip Masymas de Puchol II, Pere i Jesús s’enfrontarà al de la Fundació José Luis López amb De la Vega, Santi i Raúl. I a continuació, en partida a raspall, Marrahí, Sanchis i Canari (Masymas) s’enfrontaran a Sergio, Tonet IV i Lorja (Baleària).