València Turisme impulsarà la filosofia Del Tros al Plat amb noves accions en Gastrònoma 2019

@semvalencia

El Patronat de Turisme de València i la seua marca ‘València Turisme’ impulsaran la filosofia turística i gastronòmica ‘Del Tros al Plat’, amb noves accions en Gastrònoma 2019, segons ha comentat la diputada Pilar Moncho després de reunir-se amb el president de la fira gastronòmica, Carlos Mataix, i amb el seu director, Alejandro Roda, en la seu de l’organisme autònom de la Diputació de València.

La diputada de Turisme de la Diputació de València, Pilar Moncho, ha assenyalat que Gastrònoma, és una de les citas gastronòmiques més importants en el panorama valencià “que va creixent edició rere edició, despertant l’interés de professionals valencians i també de la resta de l’estat, perquè un dels seus principals atractius és la seua capacitat per a connectar i escurçar distàncies entre el públic i els xicotets productors”.

En la reunió mantinguda hui, també s’han abordat altres detalls per a perfilar la participació del Patronat de Turisme com a patrocinador, un any més, en la gran fira de la gastronomia valenciana que se celebrarà del 10 al 12 de novembre en Fira València.

Carlos Mataix ha assenyalat que “en els últims quatre anys hem treballat amb una sintonia i una col·laboració fantàstiques fent possible que cada edició vaja a millor”.

Per part seua, Alejandro Roda ha recordat que “vam nàixer fa cinc edicions gràcies al suport del Patronat de Turisme; després s’han sumat més suports però sense el suport de València Turisme no estaríem ací”.