Semifinals en les LLigues profesionals de Pilota Valenciana

@semvalencia

Les Lligues professionals Bankia es troben a tres jornades de tancar la fase regular. En acabar esta ronda, els quatre primers equips en la classificació de cada modalitat accediran a les semifinals, que ja tenen data i lloc.
En la Lliga Bankia d’escala i corda, una eliminatòria completarà la partida d’anada el dissabte 23 de març en el trinquet de Pedreguer (18.30 hores) mentre que l’altra semifinal començarà en el trinquet de Sueca el diumenge 24 de març (11.30 hores).

Pel que respecta a la tornada, una semifinal es resoldrà en el trinquet de Vilamarxant el divendres 29 de març (18.30 hores) mentre que l’altra conclourà el diumenge 31 de març en el trinquet de Bellreguard (17.00 hores).

Els duels de cada eliminatòria es configuraran mitjançant sorteig i els equips podran escollir trinquet d’acord al seu ordre de classificació en la fase regular

En la Lliga Bankia de raspall – Trofeu Diputació de València, l’anada d’una semifinal es jugarà el divendres 22 de març en el trinquet de Piles (18.30 hores) mentre que l’altra semifinal començarà el dissabte 23 de març en el trinquet de la Llosa de Ranes (18.30 hores).

Quant a les partides de tornada, una semifinal es resoldrà en el trinquet de Guadassuar el divendres 29 de març (23.00 hores) i l’altra conclourà en el trinquet de Xeraco el diumenge 31 de març (11.30 hores).

Els duels de cada semifinal s’establiran mitjançant sorteig una vegada concloguen totes dues fases regulars. I per a premiar els mèrits realitzats en la ronda que ara s’està disputant, els equips tindran la possibilitat de triar trinquet fins que les diferents combinacions ho permeten, sent el conjunt campió el primer que tindrà este privilegi i per tant quatre opcions d’elecció a la seua disposició.

D’altra banda, el Comité Tècnic de la Fundació per la pilota valenciana ha establit que les partides de les semifinals de la competició de raspall es juguen a sis jocs, això és, a 30 tants.

També és nova la manera en la qual es resoldrien les semifinals en cas d’empat, això és, si una eliminatòria conclou amb el mateix marcador en les dues partides però havent guanyat una cada equip. En tal situació es disputaria una pròrroga de dos jocs instants després de finalitzar la partida de tornada i prèviament se sortejarien el traure-ferida i el camp.