Els campions de La LLiga 2 «d’escala i corda i raspall» seran titulars en La Copa

@semvalencia

Els participants de la Lliga 2 d’escala i corda i de la Lliga 2 de raspall tenen a partir d’ara un nou al·licient. I és que la Fundació per la pilota valenciana ha decidit recompensar el seu compromís i esforç atorgant als campions de totes dues competicions una plaça en la Copa Diputació de València – Caixa Popular de cada modalitat, competicions que començaran en el mes octubre.

Així succeirà amb els equips que estan competint en parella. El rest i mitger campió seran titulars en la Copa encara que no necessàriament coincidiran en el mateix equip, ja que la configuració dels mateixos ha de garantir, en la mesura que siga possible, l’equilibri i igualtat entre els contendents.

En el cas que es proclame campió un trio, el rest i mitger aconseguiran plaça en la Copa mentre que el punter tindrà, com a mínim, el lloc assegurat en la Copa 2 de la seua modalitat.

Les dues competicions acaben de completar la primera volta de la fase regular. Comença per tant el compte enrere per a determinar les quatre formacions que accediran a les semifinals. La sisena jornada de la Lliga 2 de raspall començarà este dimarts en el trinquet d’Oliva mentre que la mateixa jornada de la Lliga 2 d’escala i corda començarà el divendres en el trinquet de Vila-real.