Dispositiu especial amb motiu de la celebració de la tradicional Cavalcada de Reis

@semvalencia

El Centre de Gestió del Trànsit de l’Ajuntament de València ha establit un dispositiu especial amb motiu de la celebració de la tradicional Cavalcada de Reis, demà dissabte, dia 5. La desfilada partirà des de l’avinguda de Navarro Reverter a les 18:00 hores.

La comitiva començarà des de l’avinguda de Navarro Reverter. Prèviament, les carrosses i els elements participants hauran efectuat la preparació i el muntatge del conjunt al passeig de l’Albereda i al pont de les Flors.

Des del punt d’arrancada, la cavalcada recorrerà la Porta de la Mar i els carrers del General Palanca, General Tovar, Pau i Sant Vicent, fins a arribar a la plaça de l’Ajuntament, on està previst que finalitze al voltant de les 21:30 hores. Quan arriben a la plaça de l’Ajuntament, els Reis Mags descendiran i accediran a l’edifici consistorial. Les carrosses continuaran per l’avinguda del Marqués de Sotelo. A més, el port acollirà també la tradicional recepció a Ses Majestats d’Orient, que està prevista a les 16:30 hores.

TALLS DE TRÀNSIT

El tall previst a la plaça de l’Ajuntament, necessari per al muntatge de les infraestructures per a l’arribada de la comitiva, comença hui divendres dia 4 a les 11:00 hores, entre els carrers de la Sang i del Periodista Azzati, fins a la fi de l’esdeveniment.

Per a garantir la fluïdesa i la preparació de la convocatòria, des de les 8:00 hores fins a les 17:00 hores del dia 5 estarà tallat el tram entre el pont de l’Exposició i la plaça de Saragossa, en funció de l’ocupació de les carrosses. El vial de l’Albereda, no obstant això, estarà obert al trànsit.

Finalment, a partir de les 17:00 hores aproximadament, com a conseqüència de l’itinerari de la cavalcada, es tancaran al trànsit el carrer del Marqués de Sotelo, Colón amb la Porta de la Mar, la plaça d’Alfons el Magnànim amb el Palau de Justícia, el pont del Real fins a la plaça de Tetuan, el passeig de la Ciutadella i el carrer de Sant Vicent Màrtir, des de la plaça d’Espanya fins a Sant Agustí.

Segons considere la Policia Local, també es podrien tancar al trànsit els passos inferiors de la marginal dreta de l’antic llit del riu Túria, el carrer de Guillem de Castro amb el pont de les Arts cap a la Blanqueria i els accessos al pont de Fusta, exceptuant-ne l’entrada del veïnat.

Els carrers s’aniran obrint al trànsit conforme al ritme de la desfilada i a criteri de la Policia Local de València, per la qual cosa es recomana seguir l’estat del trànsit en temps real a través de l’apartat de mobilitat de la pàgina web www.valencia.es i AppValència.