La ‘XXX Copa de España de Fútbol Sala’ ja té l’ordre de joc dels equips

SempreValencia/ @SemValencia

València serà la seu de la XXX edició de la Copa de España de Fútbol Sala, que se celebrarà entre els mesos de febrer i març pròxims al pavelló de la Font de Sant Lluís. Este matí s’ha celebrat el sorteig dels huit equips participants en el trofeu, en el qual han exercit de «mans innocents» la regidora d’Esports, Maite Girau, i la Fallera Major de València 2019, Marina Civera.

El sorteig ha tingut lloc a l’Auditori del Mar Roig de l’Oceanogràfic, a la Ciutat de les Arts i les Ciències. La cita ha servit per establir els torns i contrincants en els partits a disputar entre el 28 de febrer al 3 de març de 2019. El torneig se celebrarà sobre la pista del Pavelló Municipal de la Font de Sant Lluís, i reunirà els set millors equips de la Lliga al final de la primera volta, juntament amb el Levante UD, equip organitzador de la competició.

La regidora d’Esports, Maite Girau, ha agraït a la Lliga Nacional de Futbol Sala la seua confiança en València com a ciutat amfitriona del campionat, i ha destacat la col·laboració del Levante UD per portar el trofeu a les instal·lacions de València. La delegada ha subratllat la importància de la celebració de la Copa a la nostra ciutat, «no solament pels seus efectes en l’àmbit esportiu, sinó també per l’impacte econòmic i de generació de riquesa que comporta».

Les Falleres Majors de Valéncia han asistit al sorteig/ Fotos: Javier Furió

El sorteig dels equips ha comptat amb la presència, a més de la regidora Maite Girau i la Fallera Major, Marina Civera, del director general d’Esports de la Conselleria, Josep Miquel Moya; la diputada d’Esports de la Diputació, Isabel García; el president de la Liga Nacional de Futbol Sala, Javier Lozano; i el president del Levante UD, Quico Catalán.

La Copa de España de Futbol Sala torna a València després de 17 anys. El mes de setembre passat, el Saló de Cristall de l’Ajuntament va albergar la presentació de la convocatòria esportiva. Es tracta d’un esport que té un ampli seguiment a la nostra ciutat: les escoles municipals de futbol sala compten amb un total de 382 alumnes i alumnes, i hi ha més de 3.500 participants en els Jocs Esportius, i més de 17.000 usos en les 43 instal·lacions municipals per a la pràctica d’este esport.
 

Així han quedat els encreuaments

Cuadre final/ Fotos: Javier Furió

Fotos del sorteig: Javier Furió