Del Tros al Plat estrena web

Ahir per la vesprada va ser la possada de llarg de la nova plataforma digital de ‘Del Tros al Plat’. En l’esdeveniment turístic  va ser presentat per el director de la Marina, Vicent Llorens, el director del Patronat de Turisme, Evarist Caselles. La Diputada de Turisme Pilar Moncho també va asistir.

El projecte Del Tros al Plat, impulsat des del Patronat de Turisme de València, l’Ajuntament de València i la Conselleria d’Agricultura fa ara dos anys, ha sumat nombrosos suports institucionals i professionals que han consolidat aquesta filosofia turística i gastronòmica, basada en la singularitat i la qualitat d’allò autòcton, per a fidelitzar el visitant del territori valencià.

La diputada de Turisme, Pilar Moncho, segueix atentament la presentació del nou espai digital/ Fotos: @siskoestelles

Amb la nova plataforma, “volem afermar aquest gran moviment turístic i gastronòmic en què s’ha convertit Del Tros al Plat entre tota la societat, i una de les millors i més democràtiques fórmules és fer el salt al món digital”, assenyala Pilar Moncho.

Del Tros al Plat posa l’accent en la construcció d’una cadena de valor que naix en el cultiu de productes autòctons en uns paisatges singulars, creix amb la seua peculiar comercialització en mercats de proximitat i culmina en la taula, en plats elaborats “a la valenciana”, projectant al visitant una experiència d’originalitat i autenticitat.