El Circuit Ricardo Tormo acomiada la Spartan Race 2018 amb més de 4.500 participants

SempreValencia/ @semvalencia

El Circuit Ricardo Tormo tanca la temporada d’esdeveniments aquest cap de setmana amb la celebració de la Spartan Race, la cursa d’obstacles a peu més famosa del món, en la qual participaran més de 4.500 persones. 

El Circuit serà l’últim escenari que xafen en 2018 els participants de la Spartan Race, després de començar al març la temporada a Mallorca i passar per Madrid, Andorra i Barcelona.

Més de 4.500 persones s’hi han inscrit per a disputar qualsevol de les tres sèries que es poden completar a Cheste: l’Sprint (+5K i 15 obstacles), l’equivalent nocturna d’aquest (l’única que pot es disputar en territori espanyol) i la Super (+13K i 20 obstacles). També estaran presents els xiquets a partir de 4 anys amb la KIDS, les tandes de la qual es disputaran a les 11 i a les 13 hores.

Entre d’altres, els atletes de la categoria Elit lluitaran per dilucidar qui es proclama campió d’Espanya en categoria masculina i femenina, amb el català Albert Soley i la brasilera Simone Matos com a vigents vencedors des de 2017.

La prèvia del divendres serà especial per un motiu audiovisual: l’Àmbit Cultural del Corte Inglés de l’avinguda de França acollirà l’estrena del documental ‘Proyecto Daniel’, el primer projecte propi en què s’explica la història de superació d’un pare que, després de perdre el seu fill, es va refugiar en les curses d’obstacles. 

Però no serà l’únic motiu que faça diferent la cita. Els assistents podran comprar ‘in situ’ el número especial (63.429) de Nadal de Loterías Castillo, creat amb motiu de l’esdeveniment i que en 2017 van comprar més de 500 persones en el recinte.

A més, la Spartan Race s’unirà a la Creu Roja en la campanya «Els seus drets en joc», en què es recolliran joguets al llarg de la jornada sota tres premisses: que siguen nous i que no tinguen tints bèl·lics ni sexistes.