De la Vega i Carlos, vencedors del XIII Trofeu Diputació de València de Frontó

SempreValencia/ @semvalencia

Partida gran el diumenge en el frontó municipal d’Almussafes, on la formació integrada per De la Vega i Carlos de Massalfassar es van proclamar campions del XIII Trofeu Diputació de València de Frontó. La parella de blava va vèncer al Genovés II i Adrián de Museros pel resultat de 41 per 15.

Van començar al servei els rojos, representants de Museros, que van fer ús de la seua experiència per a tractar de fer front als seus contrincants. Però De la Vega i Carlos van estar intractables des del principi fins al final, i pràcticament sense errors van volar cap a la victòria.

Només van fallar en el tram final de l’enfrontament, on l’àmplia diferència en l’electrònic els va permetre relaxar una mica el seu joc. La parella ‘local’ va deixar sense paraules als espectadors que es van acostar a la pista de l’Horta Sud. Un frontó que des d’aquest diumenge portarà el nom del president del club, José Ventura Salvador.

Amb la disputa d’aquesta partida finalitza un torneig que ha recorregut els frontons de la Comunitat oferint autèntiques exhibicions als espectadors. De la Vega i Carlos de Massalfassar sumen al seu palmarès el primer títol de la Diputació de València de Frontó i se situen en el cim d’aquesta disciplina. Els dos joves participants van rebre el suport de la seua gent en un dia que mai podran oblidar.

No es van perdre la cita el president de la Diputació de València, Toni Gaspar; la diputada de Joventut, Esports i Igualtat, Isabel García; el coordinador de pilota valenciana de la Generalitat, Sebastià Giner; Pepe Catalunya, vicepresident de la Fundació per la Pilota Valenciana i el president de la Federació, José Daniel Sanjuan. També van voler acompanyar als jugadors els alcaldes d’Almussafes, Massalfassar, el Genovés i Museros.

Intensitat a la Final de Frontó/ Fotos: Diputació de València