La Selecció de Pilota està a Ermelo per a disputar el Campionat d’Europa

SempreValencia/ @semvalencia

Els 14 jugadors i jugadores que conformen la selecció de Pilota Valenciana es troben ja en terres holandeses per a disputar el X Campionat d’Europa Absolut de Pilota a Mà – Franeker (Holanda) 2018, que es disputarà del 2 al 4 d’agost. La cerimònia inaugural´va tindre el dimecres a les 17.00 hores.

La responsable de l’àrea d’Esports, Joventut i Igualtat, Isabel García, forma part de la comitiva que des d’este dimarts es troba a Holanda per a acompanyar a l’equip que aspirarà a sumar el títol de campions d’Europa a la seua actual condició de campions del món. “Demostrarem una vegada més que la Diputació de València es pren seriosament el món de la pilota”, ha expressat la diputada. “Ells van amb l’ànim molt alt i amb ganes de portar-se sis medalles”, ha subratllat García

Precisament, el seleccionador ha mantingut el bloc que va ser campió del món el passat mes de novembre a Colòmbia. Els jugadors que conformen l’expedició masculina són Martínez d’El Campello, José Luis de Benidorm, Puchol II de Vinalesa, Genovés II, Bueno de Meliana, Sacha d’Orba, Nacho de Beniparrell, Pablo de Sella, Santi de Finestrat i Pere Roc II de Benidorm; mentres que Ana Belén de Borbotó, Mónica de Massamagrell, Victòria de València i Mar de Bicorp formaran la selecció femenina. El cos tècnic de la selecció estarà capitanejat per Pascual Sanchis “Pigat II”, qui estarà acompanyat per Jaume Martí

La competició s’iniciarà hui, 2 d’agost, amb la competició de Joc Internacional tant en la modalitat masculina com en la femenina, en la que es jugarà una fase final on s’enfrontaran tots contra tots. El divendres es disputarà tota la competició de One Wall (els dobles masculins i femenins), així com l’Individual Femení. El dissabte tindrà lloc la competició de Llargues.

Els jugadors i jugadores de la Selecció amb el Levante UD/ Fotos: Diputació de València.

Trobada amb el Levante UD

La casualitat ha volgut que la plantilla del Levante UD es trobe estos dies en Ermelo, un municipi holandés a mig camí entre Franeker i la capital dels Països Baixos. Una situació que la selecció valenciana de Pilota a Mà i la diputada Isabel García no han volgut desaprofitar per a fer un alto en el camí i acostar-se al camp per a animar i presenciar un dels entrenaments vespertins del club granota amb què també col·labora la institució provincial.

“Jo sóc del Levante de tota la vida”, ha proclamat la capitana de la selecció valenciana de pilota, Ana Belén Giner. “En quant Isabel m’ha comentat que el club estava ací hem volgut acostar-nos per a animar als jugadors i desitjar-los sort de cara a la pròxima temporada”. Quant al campionat, i sobre la gespa d’este ‘cuartel general’ de la pretemporada delpretemporada del Levante UD, la capitana s’ha mostrat amb força per a arrasar en el torneig d’Europa de Pilota a Mà: “El vam guanyar en el 2015 a França i enguany venim a tornar-ho a guanyar. Anem com a favorites perquè som les actuals campiones”.