El Trofeu Ciutat de València de Futbol Platja celebra la XXV edició

fútbol playa en Valencia

SempreValencia/ @semvalencia

Com ja es costum al mes de juliol torna una de les cites esportives amb mes interés de l’Estiu. Durant el cap de setmana vinent, els dies 14 i 15 de juliol, es disputarà en la platja del Cabanyal la XXV del Trofeu Ciutat de València de Futbol Platja, que reunirà en la nostra ciutat a prop de mig miler de jugadors provinents de diferents comunitats i països.

El torneig estiuenc, que ha aconseguit consolidar-se en la cúspide d’aquest esport a nivell nacional, acollirà per primera vegada un la seua història una trobada mixta. A més, comptarà amb la seua tradicional competició de futbol platja *amateur, en categoria masculina i femenina, i la tercera edició de la Copa de Falles Pronokal, en la qual les comissions falleres pugnaran per saber qui és la millor sobre l’arena.

Finalment, i per a acabar de completar l’àmplia programació, l’esdeveniment que es desenvoluparà al llarg de dues jornades, celebrarà la trobada entre famosos i periodistes de la ciutat que, en aquesta ocasió, comptarà amb exjugadores del València C.F i del Llevant O.D, entre uns altres.

La regidora d’Esports, Maite Girau junt a la diputada D’Esports i Igualtat Isabel García, han participat este matí en la presentació del XXV Trofeu Ciutat de València de Futbol Platja, que tindrà lloc els dies 14 i 15 de juliol a la platja del Cabanyal.

A més de la competició de futbol platja amateur de primer nivell i la Copa Falles, enguany es jugarà el primer partit mixt de totes les edicions.

Torneu amb història

La regidora Maite Girau ha destacat que “25 anys de presència d’un torneig és important, perquè no només es consolida, sinó que també demostra que és capaç d’avançar, millorar i adaptar-se als temps per continuar mantenint l’interés dels veïns i veïnes i de tots els aficionats”. Girau ha donat “l’enhorabona a l’organització per les millores introduïdes i les novetats, com ara el primer partit mixt que es durà a terme”. A la presentació del torneig també han assistit la diputada delegada de Joventut, Esports i Igualtat, Isabel García, i el gerent de Futplaya Eventos, Carlos Egea.

S’espera que durant el cap de setmana del 14 i 15 de juliol arriben a València mig miler de jugadors d’equips nacionals i internacionals, tant masculins com femenins, per dirimir a l’arena el trofeu amateur de futbol platja de la ciutat. El certamen torna a acollir la Copa de Falles Pronokal, en què la comissió Just Vilar-Plaça Mercat Cabanyal aspira a revalidar el títol.