La ‘Volta a la platja València’ recorrerà l’arena de la Platja del Cabanyal

SempreValencia/ @semvalencia

La platja del Cabanyal serà este divendres l’escenari de la ‘Volta a la platja València’, la carrera popular que es disputa en una superfície tan característica com l’arena de la platja. La competició començarà a les 19:30 hores amb la tradicional ‘Volteta’, per als més xicotets i, a continuació, a les 20:00 hores arrancarà la prova per a adults.

L’eixida tindrà lloc en la zona de la platja del Cabanyal situada al voltant de la posta sanitària número 3, on també estarà situada la meta. El recorregut consta d’una distància de 4.000 metres, per als majors de 14 anys, és a dir per a aquells que participen en la modalitat d’adults. La singularitat d’esta cita és que els corredors hauran de córrer sobre l’arena de la platja, afegint la dificultat i l’exigència del recorregut.

Amb anterioritat a l’eixida de la prova absoluta, se celebrarà la ‘Volteta’, dirigida als xiquets i xiquetes i que inclou quatre categories en funció de les edats dels participants. Hi ha una modalitat de ‘Family *Run’ per a menors d’entre 0 a 4 anys i en la qual els xicotets poden participar al costat dels seus pares; i a més estan les categories de 4 a 6 anys, de 7 a 9 anys i de 10 a 14 anys.

Després de la carrera, tindrà lloc el lliurament de trofeus als participants que queden en les tres primeres posicions i hi haurà sorpreses i regals per als primers deu classificats. A més, l’organització ha anunciat que es prepararan més de 1.500 hamburgueses que els participants rebran a mesura que vagen travessant la zona de meta.

Les inscripcions es mantindran obertes fins al divendres a les 14 hores a través de la pàgina web http://www.voltaalaplatjavalencia.com. També podran realitzar-se presencialment fins a 10 minuts abans de l’eixida de la carrera. La cita esportiva, organitzada pel Club d’Atletisme 10K València, es convertix així en una manera de practicar esport en família i de reunir als escolars de la ciutat, un dels principals objectius de la Fundació Esportiva Municipal de Vàlencia.

Fotos: FDM Valencia