Tot a punt per a la Volta a Peu València

SempreValencia/ @semvalencia

La Volta a Peu València Caixa Popular desconta els dies per a la celebració de la seua pròxima edició, diumenge que ve 20 de maig. La carrera amb més història del calendari ja entra en la vespra de la seua celebració amb la intenció de convertir-se, un any més, en la gran festa de l’atletisme popular de la ciutat de València.

Si alguna cosa té la Volta a Peu València Caixa Popular és el seu caràcter festiu i participatiu. La ciutat es paralitza per a viure una carrera de 8.000 metres pels grans carrers de València: Avinguda del Port, Jacinto Benavente o la Gran Via Marquès del Turia seran zones de pas per a un dia únic i especial on l’esport serà el protagonista.

La carrera començarà a les 10 del matí i el passeig de l’Albereda tornarà a ser el centre neuràlgic per als milers de valencians participants en aquest esdeveniment que enguany compleix 36 edicions de la seua època moderna i (64ª de l’època antiga). Una prova històrica en la qual, com mana la tradició, cada participant que complete el recorregut podrà canviar el seu dorsal de participació per una camiseta commemorativa de l’edició.

El teu dorsal, en Caixa Popular o El Corte Inglés

Tots aquells que encara no hagen retirat el seu dorsal tenen la seua última oportunitat de fer-ho presencialment en qualsevol oficina de Caixa Popular (fins al divendres, en horari d’oficina), així com en les plantes d’esport d’El Corte Inglés de Nuevo Centro, Pintor Sorolla o Avinguda de França (fins al dissabte 19 de maig, a les 20:00 hores). Açò sí, es recomana anticipar-se com més prompte millor a la compra per a evitar cues d’última hora.

El preu de la inscripció és de 3€, sent un d’ells destinat íntegrament a l’acció solidària de l’edició, que enguany va destinada als projectes de “Músicos por la Salud”.