Beques esportives completes als millors estudiants

@semvalencia

Hui dijous 6 de juliol es l’entrega de sol·licituds dels jóvens a les beques del ‘III Campus Bankia de l’Esforç’, organitzat per Bankia i el València Basket i que se celebrarà del 23 al 29 de juliol. La recepció de sol·licituds tindrà lloc de 9:30 hores a 14 hores i de 16 hores a 20 hores.

Bankia concedirà un total de 150 beques esportives completes als millors estudiants residents a la Comunitat Valenciana. L’entitat financera assumirà al complet els gastos d’allotjament i manutenció durant els sis dies que dura el Campus Bankia de l’Esforç i cada participant rebrà, a més, com a regal dos camisetes i un pòster.

Condicions necessàries per a poder accedir al Campus de l’Esforç:

  • Dirigit a jóvens nascuts entre l’1 de gener de 2000 i el 31 de desembre de 2008.
  • Residents a la Comunitat Valenciana.
  • Tindre en l’expedient acadèmic del curs 2016-17 totes les assignatures aprovades i un mínim de notable en idioma estranger.

Documentació a aportar

  • Expedient acadèmic del curs 2016-17.
  • Díptic del Campus Bankia de l’Esforç amb les dades del participant, que es podrà trobar en totes les oficines de Bankia de la Comunitat Valenciana, així com en les oficines de València Basket i online. -> DESCARGAR AQUI
  • Fotocòpia de la targeta sanitària del participant. o Original i fotocòpia del DNI del participant.

Terminis

6 de juliol: Presentació d’expedient acadèmiques i dades personals en les oficines del València Basket.

14 de juliol: Publicació dels 150 becats amb millor expedient en web.

23 al 29 de juliol: Campus Bankia de l’Esforç

On és el Campus?

El Campus de l’Esforç es desenrotllarà en el Centre d’Oci Calvestra, situat junt amb Requena en el quilòmetre 4 de la Carretera Villar d’Olmos, Eixida 288 de l’Autovia A3. Un entorn inigualable en què els assistents podran disfrutar de piscina, pistes de bàsquet i diverses activitats de temps lliure.