Aouchar i Ayachi s’imposen amb claredat al 10k de Godella

Sempre Valencia/ @semvalencia

La general del Circuit de Carreres Populars de la Diputació de València va consolidant posicions en la prova que ha marcat l’equador de la temporada, el 10K Godella Nicoboco. Hassane Aouchar i Fátima Ayachi s’han imposat en les categories masculina i femenina i lideren la classificació.  

Aouchar segueix intractable i ha sumat la que és la seua quarta victòria particular en la present edició, les quatre a més consecutives. El marroquí del Gaes Running Team ha imposat la seua llei en un recorregut trencacames que no convidava a grans marques. Malgrat açò, Hassane, com ja fera en el Gran Fons de Llíria, ha polvoritzat el rècord de Godella amb un temps final de 30’51» a un ritme de 3’05» el km.

Aouchar, intractable/ Fotos: Diputació de València
Aouchar, intractable/ Fotos: Diputació de València

El segon de la general absoluta ha sigut Luis Félix Martínez, qui s’ha imposat als seus companys d’equip, Octavio Sanchis i Tinet Sieres. Miguel Ángel Plaza ha tornat a ser el millor de la categoria de veterans B, mentre Esteban Espí ho ha sigut en la de promesa. Per la seua banda, Pablo Flores ha sigut el millor júnior i Miguel Ruiz s’ha imposat en la categoria Veterans C.

En categoria femenina Fátima Ayachi no ha tingut problemes per a dominar de principi a fi la carrera. L’atleta marroquina del Cárnicas Serrano ha vençut amb untemps de 38’32», 17 segons menys que la seua companya d’equip Irene Espí. La tercera posició absoluta femenina ha sigut para Mª José Cano, vencedora en l’anterior prova del circuit.

Patricia Montalvo ha tornat a ser la millor veterana A, Mª Antonia Serrano ha guanyat en veteranes B, Geles Gimeno ha sigut la vencedora promesa, Alicia Crespo s’ha imposat en la categoria júnior i la victòria en la categoria Màster C se l’ha portat Mª José Miguel Muñoz.

Per clubs s’han tornat a repetir els resultats de les anteriors carreres del circuit, amb triomf de l’Orero Paterna Runners en la classificació de clubs més nombrosos. La segona posició se l’ha anotat el Never Stop Running i el tercer lloc ha sigut per a la Colla de Córrer el Parotet.

Més de 1.300 participants han aconseguit creuar la meta d’un 10K Godella amb gran organització del club «A les Nou» de Godella i amb una temperatura sorprenentment agradable, malgrat estar en ple mes de juliol. La pròxima cita del Circuit de la Diputació tindrà lloc el pròxim 29 de juliol amb el 10K de l’Eliana