Recta final del trofeu Diputació Autonòmic de Raspall

@Semvalencia

Disputat l’Autonòmic de Raspall d’aquest cap de setmana. Els equips de Xeraco, Oliva, Bicorp i Villalonga lluitaren en les semifinals pel títol Diputació de València, el trofeu 34ª edició del Campionat Autonòmic de Raspall, gran trofeu Diputació de València, els equips de Xeraco, Oliva, Bicorp i Villalonga lluitaran en les semifinals pel títol.

El cap de setmana es jugarà la última partida del campionat entre Bicorp i Xeraco, la qual será decisiva per a determinar les tres primeres posicions. Els de la Safor depenen d’aquests equips per a tancar la lliga regular en primera posició, i creuar contra el quart classificat, Villalonga, en semifinal. Amb sumar un punt seria suficient, ja que actualment ostenten 18 al seu caseller, per 15 que tenen Bicorp i Oliva. Els de Bicorp, per la seua part, haurien de emportar-se els tres punts en joc per acabar la primera fase al capdavant del grup. En cas contrari finalitzarien la lliga com a segons o tercers, si perderen la partida restant. En eixe cas, es jugarien pasar a la final amb la formació d’Oliva.

D’altra banda, en la divisió de plata els emparellaments ja estan definits. El club de Quatretonda ja s’ha garantitzat un finalista, al jugar la primera semifinal les seues formacions A i B. L’altra eliminatoria tindrà a Gavarda i Otos com a contendents. En tercera categoria, on encara queden dues jornades més de lliga regular, Bicorp B ja està classificat per a semifinals, i el poden acompanyar Alzira, La Vall B, Gavarda C, Alqueria d’Asnar o Ondara.

Dues jornades més també queden en la primera categoria femenina, on el primer i segon, Bicorp i Borbotó, s’enfronten aquesta setmana en el carrer de la pedanía de Valencia. Aquests equips, més Beniparrell, ja estan classificats per a la següent fase, i els podrá acompañar Moixent o La Marina, depenent dels pròxims resultats.