L’Escola de Seguretat Viària del Circuit Ricardo Tormo tanca el curs amb més de 5.000 alumnes

Alumnes de Primària i Secundària, i un bon nombre d’universitaris i universitàries, han passat per Cheste

SempreValencia/ @semvalencia

L’Escola de Seguretat Viària del Circuit Ricardo Tormo tanca el curs 2022-23 amb un total de 5.218 joves estudiants que han passat per les instal·lacions de Cheste.

L’ alumnat completa una jornada al Circuit en la qual, en sessions teòriques i pràctiques, reb formació en matèria de seguretat viària. A més, es realitza una visita a les instal·lacions clau del traçat de Cheste, des de la sala de direcció de carrera, on es dirigeixen les operacions en la pista, fins al podi, passant per la sala de premsa o els boxs.

En total, 4.439 alumnes d’Educació Primària, Secundària i de la resta d’etapes han tingut l’oportunitat de conéixer de primera mà el Circuit Ricardo Tormo i avançar en el seu coneixement de les normes de seguretat viària, de camí a l’objectiu de ‘zero víctimes en accidents de trànsit’, que és el lema de l’escola.

A més, 779 joves universitaris i universitàries de diverses etapes han inclòs una visita a les instal·lacions del Circuit entre les seues activitats del curs que acaba ara.

“Les xifres i l’interés sobre l’Escola de Seguretat Viària del Circuit continuen creixent de manera progressiva gràcies a la col·laboració d’AVAE Escola de Conductors, la Direcció General de Trànsit, Santander Consumer Finance i els centres educatius que continuen confiant en el Circuit per a dur a terme la formació en matèria de Seguretat Viària, que és molt important en l’educació dels més joves”, ha indicat el director de màrqueting del Circuit, Nicolás Collado.

Les reserves per a les activitats a l’Escola de Seguretat Viària del Circuit per al curs que ve estan obertes i es poden realitzar a través del telèfon 962525220 o la pàgina web del Circuit.