Les semifinals de la ‘Lliga CaixaBank 2023’ d’escala i corda i de raspall es sortejaran este dimecres

Els encreuaments han quedat definits segons l’ordre de classificació dels equips

SempreValencia/ @semvalencia

La ‘Lliga CaixaBank 2023’ ha tancat este cap de setmana la seua fase regular i ja espera la disputa de les semifinals. Els encreuaments han quedat definits segons l’ordre de classificació dels equips, però queda ubicar cada eliminatòria en dates i trinquets.

En la XXXII Lliga CaixaBank d’escala i corda, una semifinal enfrontarà l’equip de Vila-real de José Salvador, Nacho i Guillermo contra el de Pedreguer-masymas amb Giner, Javi i Conillet, que han quedat primer i quart respectivament. L’altra la jugarà el conjunt de Montserrat de Marc, Pere i Monrabal II contra el de La Pobla de Vallbona de Puchol II, Álvaro Gimeno i Hilari per la seua classificació en segona i tercera posició.

En la XL Lliga CaixaBank de raspall, la semifinal entre el primer i el quart classificat enfrontarà l’equip de Xàbia de Vercher, Lorja i Néstor contra el d’Oliva amb Salelles II, Brisca i Sergi. El duel entre segons i tercers serà entre l’equip del Genovés amb Ian, Tonet IV i Bossio i el de La Llosa de Ranes amb Iván, Murcianet i Ricardet.

Les semifinals es disputaran a anada i tornada amb la necessitat d’aconseguir dues victòries per a passar a la final. Així les coses, si en la segona partida guanya l’equip que va perdre la primera, es jugarà a continuació una pròrroga al millor de tres jocs.

Les semifinals del campionat d’escala i corda es completaran als trinquets de Vilamarxant, Pedreguer, La Pobla de Vallbona i Dénia. Per la seua part, les eliminatòries a raspall tindran lloc a Xeraco, Oliva, El Genovés i Piles. Les dates es donaran a conéixer una vegada queden establides les partides en la seu corresponent.

El sorteig per a ubicar les semifinals es realitzarà a les 11.00 hores d’este dimecres, dia 29 de març, a l’Estudi 2 d’À Punt Mèdia, a Burjassot. Cada equip semifinalista estarà representat per un dels seus components. També participaran en este acte el director general d’À Punt Mèdia, Alfred Costa; el director d’Institucions de CaixaBank en la Comunitat Valenciana, Jaime Casas; i el president de la Fundació per la Pilota Valenciana, Juan Ureña.

Els equips vencedors de les semifinals jugaran les seues respectives finals en el trinquet de La Llosa de Ranes, en la competició a raspall, i el trinquet Pelayo de València, en el torneig d’escala i corda, en dates que es donaran a conéixer més endavant.