La segona ronda de la Lliga CaixaBank d’Escala i Corda comença en Villamarxant

La localitat del Camp del Turia acull la primera de les quinze partides de pilota

SempreValencia/ @semvalencia

La segona ronda de la Lliga CaixaBank en la modalitat d’escala i corda començarà el pròxim divendres, dia 24 de febrer, en el trinquet de Vilamarxant. Esta serà la primera de les quinze partides que es completaran per a determinar els quatre equips que accediran a les semifinals.

En esta nova fase, els sis conjunts classificats comencen de zero en el seu caseller i cadascun disputarà cinc partides. La puntuació continua sent de 2 punts per als vencedors, 1 punt per als derrotats si arriben al joc 50 o zero si perden per 60-45 o menys.

Equips

Els equips classificats per a esta segona ronda, segons la posició obtinguda en la primera, són els següents:

La Pobla de Vallbona: Puchol II, Álvaro Gimeno i Hilari.

Almussafes: De la Vega, Tomàs II i Bueno

Vila-real: José Salvador, Nacho i Guillermo

Benidorm: Pere Roc II, Jesús i Héctor

Pedreguer-masymas: Giner, Javi i Conillet

Montserrat: Marc, Pere i Monrabal II

Durant  la segona ronda, a més de l’esmentat trinquet de Vilamarxant, la competició visitarà els recintes de Pedreguer, La Pobla de Vallbona, Pelayo-València, Almassora, Murla, Castelló de la Plana, Guadassuar i Vila-real.

Per la seua part, l’equip eliminat després de la disputa de la primera fase ha estat el representatiu de Dénia amb Francés, Santi i Carlos.

Calendari