El Circuit Ricardo Tormo celebra per primera vegada una prova de la Lamera Cup

El campionat francés de carreres de resistència sobre GT arriba per primera vegada al Circuit aquest cap de setmana

SempreValencia/ @semvalencia

El Circuit Ricardo Tormo celebra aquest cap de setmana 1 i 2 d’octubre la penúltima cita de la Lamera Cup, un campionat francés de resistència que celebra la sisena i penúltima cita del seu calendari per primera vegada a València.

Uns trenta cotxes monomarca es veuran les cares en dues carreres de llarga duració sobre l’asfalt de Cheste. La primera tindrà lloc dissabte a partir de les 15 hores i tindrà una duració de cinc hores. Els participants veuran caure la bandera a quadres a poqueta nit.

Diumenge se celebrarà a partir de les 9.30 hores la carrera llarga, la de set hores de duració amb final a les 16.30 hores.

Els Lamera són vehicles biplaça construïts sobre un xassís tubular amb un pes mínim de 970 quilograms i un motor turbo de 5 cilindres en línia i 2.500 centímetres cúbics capaços de desenvolupar 320 CV. Tots els cotxes són iguals, la qual cosa garanteix la màxima competència entre els diferents equips compostos per entre tres i sis pilots dividits en les categories Elite, Pro AM i Gentlemen en funció de la seua experiència al volant.

Durant tot el cap de setmana els aficionats tindran l’oportunitat d’assistir als entrenaments i les carreres de manera gratuïta. Tots ells podran veure la competició des de la tribuna de boxs i podran passejar pel  pàdoc per a veure de prop el treball de pilots i equips.