El circuit Sonora continua a Castelló amb la doble proposta de Marala i Laura Esparza i Carlos Esteban

@semvalencia

Divendres 3 de desembre a les 19.30 estarà a l’Auditori el trio Marala i Laura Esparza i Carlos Esteban

Sonora, el circuit de la música valenciana, organitzat per Cultura de la Generalitat mitjançant l’Institut Valencià de Cultura, continua els concerts programats per a desembre a l’Auditori i Palau de Congressos de Castelló.

Divendres 3 de desembre a les 19.30 hores estarà a l’Auditori el trio Marala i Laura Esparza i Carlos Esteban, dues propostes guanyadores als Premis Carles Santos 2020. La resta d’artistes que passaran per l’Auditori de Castelló aquest mes de desembre són Polock, Nèstor Mir, Cactus i Jazzwoman en dos dobles concerts.

Les cançons de Marala beuen del present i dels cants ancestrals dels seus orígens, a tres veus i amb la guitarra a les mans. ‘A trenc d’alba’ és el seu primer treball discogràfic, un aplec de composicions originals que miren cap a les arrels. Una proposta lluminosa i trencadora que respira amb alens femenins i que ha estat guardonada amb el premi al millor disc de música d’arrel tradicional als III Premis Carles Santos de la Música Valenciana.

Laura Esparza i Carlos Esteban tenen un estil íntim i personal que integra pinzellades electròniques amb harmonies i melodies més tradicionals. El seu disc ‘Mare Natura’ ha estat guardonat amb el premi al millor grup revelació als III Premis Carles Santos de la Música Valenciana, un tall d’onze cançons que naveguen des de la música d’arrel valenciana, reminiscències electròniques i melodies pop.

30 concerts de 33 artistes valencians que en aquesta edició

El circuit Sonora porta per tot el territori valencià els grups i els solistes que van resultar finalistes o guanyadors de l’edició anterior dels Premis Carles Santos de la Música Valenciana i ara torna a la carretera d’octubre a març: amb el lema ‘La música et fa viatjar’, presenta 30 concerts de 33 artistes valencians que en aquesta edició viatjaran a cinc localitats: Peníscola, Castelló, Bocairent, Alcoi i Alacant.

Els artistes que formen part d’aquesta tercera edició de Sonora són Smoking Souls, Dani Miquel, Badlands, Pau Alabajos, Sierra Leona, Eva Gómez, Verdcel, Christian Penalba, Jamaican Jazz Lovers, Manolo Valls, Marcel el Marcià, Johnny B. Zero, Marala, Laura Esparza i Carlos Esteban, Polock, Nèstor Mir, Cactus, Jazzwoman, Duna, Urbàlia Rurana, MO’Roots, Pool Jazz, Jonatan Penalba, Ana Zomeño, Spanish Brass, Trobadorets, Tarquim, Eva Romero & Manuel Hamerlinck, Pepe Zaragoza, Chema Peñalver, Pete Lala, Andreu Valor i Blackfang.

En aquesta edició, la imatge gràfica ha estat a càrrec de l’estudi Sud+Sud i l’espot del circuit és de Tresdeu. Tota la programació de Sonora pot consultarse al web , on també poden comprar-se les entrades, que tenen un preu simbòlic de 3 euros en tots els concerts del circuit.